Ajankohtaista

< Takaisin

Byströmin Ohjaamon Summer workout on täällä!

Tule jumppaamaan kesätyöhakutaitosi tikkiin ja tuo kaverisikin.

On taas tullut aika hakea kesätöihin. Kesätyöt on mainio tapa kerätä arvokasta työkokemusta, työelämän kontakteja ja ansaita omaa rahaa. Kaikenlaisesta työkokemuksesta on tulevaisuudessa hyötyä. Joskus kesätöistä saa lisätöitä myöhemmin. Hyvä työntekijä erottuu joukosta, ja hänelle saatetaan tarjota töitä seuraavanakin kesänä tai kiireapulaisena.

Kesätöiden etsiminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin. Monet kesätyöntekijät valitaan jo alkuvuodesta, mutta koko kevään ajan kannattaa etsiä työpaikkoja ja kysellä aktiivisesti. Nyt viimeistään kannattaa laittaa työnhaun asiakirjat, eli CV ja hakemus, kuntoon. Kun asiakirjat ovat kunnossa, helpottuu kesätöidenkin haku kummasti.

Byströmin Ohjaamon tietopalveluohjaajat vetävät teamsissa kaksi samansisältöistä kesätyöinfoa. Infoissa kannustetaan nuoria kesätyönhakuun, käydään läpi työnhaun asiakirjoja ja BusinessOulun ohjaajat kertovat Oulun kaupungin kesätyöseteleistä, opiskelijoiden kesätöistä ja kesäyrittäjyydestä. Infojen kesto on noin tunti ja ne ovat suomenkielisiä. Mukaan ovat tervetulleita niin ryhmät, luokat, kuin yksittäiset osallistujatkin.

Infojen ajankohdat ovat:

TO 18.2. klo 13 ja

TI 23.2. klo 15.

Teams-linkit infoihin lähetetään ilmoittautuneille. Ilmoittautua voi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen bystrom@ouka.fi.

Infot nauhoitetaan, joten ne ovat katsottavissa myöhemminkin. Lisätietoja voi kysellä samaisesta sähköpostiosoitteesta tai puhelimitse 050 599 2293.

Kesätyö - BusinessOulu (ulkoinen linkki)

Kesätyöt | Mistä saan kesäksi töitä? | NettiNappi (ulkoinen linkki)

 

Summer workout 2021.

Jakolinkki