Ajankohtaista

< Takaisin

Etsin: Aamutiimit - paras rutiini

Mitä tapahtuu kun erilaisissa muutoksissa nuoria tukevat ja ohjaavat ammattilaiset ovat itse yllättäen uuden äärellä? No, siitä seuraa valtavasti ideoita ja innostusta lähteä tekemään ja kokeilemaan etsivää nuorisotyötä toisin kuin aiemmin on totuttu.

Etsivän nuoristotyön tiimi on aloittanut oman blogin. Tiimin jäsenten vahvuudet pääsevät hyvin oikeuksiin kaikille uudessa tilanteessa. Etsin-blogissa pääset seuraamaan tätä matkaa poikkeusoloissa. Kirjoitukset julkaistaan Nuoret-sivuston uutispalstalla ja kaikki kootaan myös Etsivän nuorisotyön sivulle

Voit kommentoida tekstejä Oulun etsivän nuorisotyön Instagramissa @oulunetsivat tai olemalla yhteydessä suoraan työntekijöihin.  
 

Aamutiimit - paras rutiini

Poikkeusoloissa tehtävää työtä on nyt takana puolitoista viikkoa ja työpäiviin on muodostunut jo selkeitä rutiineita. Yksi tärkeimmistä rutiineista on etsivän nuorisotyön tiimin kokoontuminen yhteiseen aamuhetkeen joka aamu Teamsissa. Kokoontuminen varmistaa sen, että aamun ajatukset lähtevät selkeästi suuntaamaan kohti työtä ja tapaamisen jälkeen on ollut joka kerta jotakin uutta näkökulmaa tai ideaa, johon tarttua.

Olen ollut ylpeä tiimistämme, joka ennakkoluulottomasti suuntaa työtä kohti ennenkokematonta. Jo alusta alkaen olemme nähneet poikkeuksellisen tilanteen mahdollisuutena oppia ja innostua. Pitkään yhdessä töitä tehneinä ja jokaisen vahvuuksia tunnistavina olemme omaksuneet nopeasti uusia työtapoja.

Aamujen tiimitapaamiset myös lisäävät työhyvinvointia. Asioita ei tarvitse pyöritellä kotona yksin vaan työkavereiden kanssa voi jakaa kaikki ilot ja murheet päivittäin. Samalla voi vinkata hyvistä käytännöistä, joiden avulla perheen ja etätyön yhteensovittaminen sujuu mahdollisimman kitkattomasti.

Meidän poikkeusajan aamutiimit varmistaa kohdallani sen, että maanantai-aamua odottaa!

Virpi Huittinen

Jakolinkki