Ajankohtaista

< Takaisin

Hyvinvointipalvelut pyytää kulttuuritoimijoilta tarjouksia esityksistä, työpajoista ja muusta kulttuuritoiminnasta ensi syksylle

Kuvakooste erilaisista kulttuuritapahtumista hyvinvointipalveluissa.

 

Oulun kaupungin hyvinvointipalvelut pyytää alueen kulttuuritoimijoilta tarjouksia esityksistä, työpajoista tai muusta kulttuuritoiminnasta ensi syksylle.

Tarjottava toiminta voi olla esittävää taidetta (esimerkiksi tanssi, musiikki, teatteri, sirkus, sanataide), yhteisötaidetta (esimerkiksi työpajat, soveltava ja kuntouttava taidetoiminta) tai muuta taidetoimintaa (esimerkiksi opastus kulttuurikohteessa, luontotaide). Tarjous tulee lähettää 31.5.2021 mennessä, lisätietoja ja hakulomake löytyvät sivulta www.ouka.fi/oulu/sosiaali-ja-terveyspalvelut/kulttuuritarjotin. 

Kohderyhmänä ovat Oulun kaupungin alueella toimivat hoiva- ja hoitoyksiköt eli esimerkiksi ikäihmisten hoiva- ja palvelukodit sekä erityispalveluiden eli vammaisten, kehitysvammaisten tai mielenterveyskuntoutujien palveluyksiköt. 

Valituista koostetaan Kulttuuritarjotin 

Tarjousten perusteella kaupungin hyvinvointipalvelujen ja kulttuuripalvelujen yhteinen työryhmä kokoaa ohjelmatarjonnasta Kulttuuritarjottimen kesäkuun loppuun mennessä.  

Kulttuuritarjottimelta hoiva- ja hoitoyksiköt voivat valita heille sopivaa kulttuuritoimintaa ja hakea sen ostamiseen lahjoitusrahastoavustusta elokuussa. Avustuksesta päättää hyvinvointijohtaja.

Oulun kaupunki myöntää lahjoitusrahastoavustusta hyvinvointipalveluiden asiakkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä tukevaan toimintaan. Avustuksella kaupungin omat ja ostopalveluna tuotetut sosiaali- ja terveydenhuollon yksiköt voivat ostaa kulttuuripalveluja asiakkailleen. Tavoitteena on edistää hyvinvointipalveluiden asiakkaiden kulttuuristen oikeuksien yhdenvertaista toteutumista ja parantaa heidän elämänlaatuaan taiteen keinoin.  

Kulttuuritarjottimen tarkoituksena on, että alueen kulttuurin tekijät ja hoivayksiköt löytävät paremmin toisensa. 

Lue lisää hyvinvointipalvelujen Kulttuuritarjottimesta.

Jakolinkki