Ajankohtaista

< Takaisin

Järjestöjen, yhdistysten ja yritysten ilmoitukset Kesäfiilikseen 27.3. mennessä

Tiedot kaupungin ja muiden toimijoiden kesällä 2020 järjestämistä lasten ja nuorten tapahtumista, leireistä, retkistä ja kursseista kootaan sähköiseen Kesäfiilis-hakukoneeseen.  Lapset, nuoret ja huoltajat voivat hakea kesätoimintaa erilaisten hakuehtojen perusteella. Kesätoiminta kootaan myös yhteen tiedostoon Fiilis-sivulle, mutta erillistä taitettua sähköistä Kesäfiilis-opasta ei julkaista.

Oulussa toimivat järjestöt, yhdistykset, toimintaryhmät ja yritykset voivat ilmoittaa hakukoneeseen lapsille ja nuorille järjestämästään kesätoiminnasta.

Kaikki ilmoitustekstit on toimitettava viimeistään 27.3.2020 sähköpostitse Tarja Rönkölle: tarja.ronkko[at]ouka.fi

Otathan ilmoitustekstissäsi mallia aikaisemmista Kesäfiilis-teksteistä. Tekstissä tulee olla seuraavat asiat: aika ja paikka, kohderyhmä (minkä ikäisille tarkoitettu), lyhyt kuvaus kurssin/leiriin sisällöstä, ilmoittautumisohje ja lisätietojen antajat sekä mahdollisen verkkosivun osoite. Kesäfiilistoimitus pidättää oikeuden tekstien muokkaamiseen.

Kesäfiilis-toimintaa tarjotaan oululaislapsille ja -nuorille jo 42. kerran. Kesäfiiliksen hakukone aukeaa Fiilis-sivulla 20.4.2020.


Lisätietoja:
Nuorisopalvelut, Tarja Rönkkö, tarja.ronkko[at]ouka.fi, p. 044 703 8233
Liikuntapalvelut, Marko Savolainen, marko.savolainen[at]ouka.fi, p. 044 703 8015
Kulttuuripalvelut, Kulttuuritalo Valve, Pauliina Eronen, pauliina.eronen[at]ouka.fi, p. 044 703 7545

Jakolinkki