Ajankohtaista

< Takaisin

Nuorille runsaasti maksutonta liikuntaa SuperActionissa 1.-30.9. – lisäksi perinteinen Action-kausi alkaa 6.9.

Nuorille on tarjolla runsaasti erilaisia maksuttomia liikuntatunteja ja -lajeja SuperActionissa syyskuussa! SuperAction-tunnit on tarkoitettu 13–16-vuotiaille oululaisnuorille. SuperActionin tarkoituksena on tutustuttaa matalalla kynnyksellä uusien liikuntalajien pariin sekä ylipäänsä tukea liikunnallista elämää ja elämäntapaa. SuperActionin lajeina ovat padel, kiipeily, tanssi, keilailu, tennis, itsepuolustus sekä Reeniksellä treenailu. Tarkat ajat ja paikat löytyvät nettisivuiltamme osoitteesta www.ouka.fi/action.

SuperAction-tunneille ei ole ennakkoilmoittautumisia. Joillakin tunneilla on kuitenkin osallistujamäärärajoitteita, joten paikalle kannattaa saapua ajoissa. SuperAction järjestetään yhteistyössä liikuntapalveluiden ja sivistys- ja kulttuuripalveluiden Harrastamisen aarrearkku -hankkeen kanssa.

Nuorten Action-liikunnan kausi alkaa 6.9.2021

Syyskuisen SuperActionin lisäksi liikuntapalvelut tarjoaa perinteistä Action-liikuntaa 6.9.2021 alkaen 13–19-vuotiaille oululaisnuorille. Action-liikunta on maksutonta ja sitä voi harrastaa monin eri lajein ja tavoin eri puolilla kaupunkia.

Uutuutena tänä vuonna on telinevoimistelua Ouluhallin uudella telinevoimistelusalilla, lisää padelia Nallisportissa ja Padel-keskuksessa ja skeittausta Hiukkavaaran skeittaushallilla. Myös stretching mix (venyttely- ja lihashuoltotunti) sekä functional mix (toiminnallinen lihaskunto- ja aerobinen harjoittelu) Oulun uimahallin liikuntasalilla ovat uusia tunteja. Tunneille ei ole ennakkoilmoittautumisia lauantain mailapelejä lukuunottamatta.

Koko Action-liikunnan lukujärjestys löytyy osoitteesta www.ouka.fi/action.

SuperActionin mainos.

 

Jakolinkki