Ajankohtaista

< Takaisin

Oulun kaupungin nuorisoavustusten haku vuodelle 2022 käynnissä - vuosiavustuksen hakuaikaa 31.1. saakka

Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalveluiden nuorisoavustusten haku paikallisten nuorisoyhdistysten ja muun nuorten itsensä järjestämän nuorisotoiminnan tukemiseen vuodelle 2022 on alkanut.

Haettavissa ovat seuraavat avustukset:

Vuosiavustus myönnetään nuorisoyhdistysten yleisen toiminnan tukemiseen, koulutus- ja kurssitoimintaan, leiritoimintaan, kansainväliseen toimintaan ja työntekijöiden palkkaamiseen. Vuosiavustuksen hakuaika päättyy 31.1.2022.

Projektiavustus on haettavissa läpi vuoden. Sitä myönnetään tiettynä ajankohtana toimeenpantavan tapahtuman toteuttamiseen, uusien työmuotojen kokeiluun ja muihin nuorten itsensä toteuttamiin ja järjestämiin toimintoihin, jotka tukevat nuorten omaa osallistumista ja vaikuttamista. Projektiavustusta myönnetään nuorisotoimintaan pääsääntöisesti sellaisille nuorisoyhdistyksille ja nuorten ryhmille, jotka eivät saa vuosiavustusta.

Nuorten NERO -toimintaraha on haettavissa läpi vuoden. Se on tarkoitettu Oulun nuorten projektien, tapahtumien ja erilaisten tilaisuuksien toteuttamiseen. Tavoitteena on käynnistää nuorten uutta toimintaa, joka muuten voisi jäädä syntymättä.

Nuorten NERO -toimintarahaa haetaan eAsioinnin kautta.

 

Lisätietoa sekä vuosi- ja projektiavustusten hakulomakkeet Nuorisojärjestöjen tukeminen -sivulta.
 

Hakemukset Oulun kaupungin kirjaamoon

Vuosiavustushakemukset toimitetaan 31.1.2022 klo 15.30 mennessä Oulun kaupungin kirjaamoon:

sähköpostilla: kirjaamo[at]ouka.fi

postitse: Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki

käyntiosoite: Kansankatu 55A, 90120 Oulu

Kirjaamoon voi jättää postia myös sen ollessa suljettuna. Kansankatu 55A:ssa, kirjaamon ja kaupunginarkiston pääoven vieressä on kirjaamon postilaatikko, joka tyhjennetään arkisin klo 8.00 ja klo 15.30. Postilaatikkoon jätetty posti kirjataan saapuneeksi tyhjennyshetkellä.

 

Lisätiedot:
Marko Tiusanen: marko.tiusanen[at]ouka.fi

Jakolinkki