Ajankohtaista

< Takaisin

Työpörssissä tarjolla työkokeilupaikkoja oululaisille

Työpörssin työkokeilupaikat ovat kesätauon jälkeen taas haettavissa 29.7. alkaen. Tarjolla on monipuolisia työkokeilupaikkoja eri aloilla. Oulun kaupungin työkokeilumahdollisuuksiin voi tutustua Työpörssissä, joka on BusinessOulun työllisyyspalveluiden verkkopalvelu osoitteessa www.ouka.fi/tyoporssi.

Työkokeilun tarkoituksena on, että työnhakija löytää itselleen sopivan polun opintoihin ja työelämään. Se on hyvä vaihtoehto esimerkiksi välivuotta viettävälle nuorelle. Myös pitkään töitä etsinyt ammattikoulutettu työnhakija voi aloittaa työkokeilun saadakseen tukea työelämään paluuseen. 

Työkokeilu on työpaikalla tapahtuvaa käytännön harjoittelua. Se on TE-toimiston tarjoama palvelu, joka antaa työttömälle työnhakijalle mahdollisuuden selkeyttää ammatinvalintaa, tutustua kiinnostavan alan työtehtäviin ja saada kokemusta työelämästä.

Työpörssiin etsitään myös uusia yhteistyökumppaneita, jotka voivat tarjota työnhakijalle mahdollisuuden työkokeiluun. Yhteistyökumppaneiksi voivat ryhtyä yritysten lisäksi järjestöt. 

Työpörssi-ohjaajat auttavat työnhakijoita työkokeilupaikkojen etsimisessä ja opastavat kaikissa työkokeiluun liittyvissä asioissa. 

Lisätiedot:
ohjaaja Tiina Jurva, p. 044 703 4846
ohjaaja Satu Mäki, p. 044 703 4743
tyoporssiohjaajat@ouka.fi

Jakolinkki