Ajankohtaista nuorille

< Takaisin

Liikunnallista tekemistä lapsille, nuorille ja lapsiperheille kesäksi

Oulun kaupungin liikuntapalvelut järjestää tänä kesänä ohjattuja toimintoja rajoitetusti. Joitakin toimintoja kuitenkin on ainakin lapsille, nuorille ja lapsiperheille.

Kahdelle nuorten maksuttomalle kurssille ilmoittautuminen alkaa torstaina 28.5. kello 8.

Tyttöjen itsepuolustuskurssi pidetään 9.–11.6. ti–to klo 13–14.30 Oulun uimahallin judo- ja nyrkkeilysalissa 12–17-vuotiaille tytöille. Kurssilla käydään läpi uhkatilanteisiin reagointia, niistä poistumista sekä niihin valmistautumista. Mukaan mahtuu 20 tyttöä.

Mailapelikurssi pidetään 15.–18.6. ma–to klo 12.00–15.00 Nallisportissa 13–19-vuotiaille tytöille ja pojille. Kurssilla pelataan pöytätennistä, sulkapalloa, squashia, tennistä ja padelia. Muistathan ottaa mukaan pientä välipalaa ja juotavaa. Mukaan mahtuu 16 nuorta.

Kursseille ilmoittaudutaan osoitteessa https://www.kuntapalvelut.fi/oulu/courses.php?l=fi#pos–1–1–5

Osana nuorten kesä–action–toimintaa 13–19-vuotiaat oululaisnuoret voivat käydä myös Oulun uimahallin kuntosalilla keskiviikkoisin klo 14.00–16.00 ajalla 3.6.–29.7.  Kuntosalilla on opastus kesäkuussa, heinäkuussa salilla voi treenata omatoimisesti. Uintia voi harrastaa Oulun uimahallissa tiistaisin ja torstaisin klo 14.00–16.00 ajalla 2.6.–30.7. Action–toiminta on maksutonta.

Jatulissa toiminnallinen kesäkuu

Haukiputaan Jatulissa pidetään kaksi liikuntakurssia 7–13-vuotiaille kesäkuussa. Näille kursseille ei ole ennakkoilmoittautumista eikä maksuja.

Kurssi 1. 1.–5.6 ma–pe klo 12–14 Jatulin liikuntasali ja lähiympäristö
Kurssi 2. 8.–12.6 ma–pe klo 12–14 Jatulin liikuntasali ja lähiympäristö

Liikuntakurssilla harrastetaan monipuolista liikuntaa Jatulin liikuntasalissa ja sen lähiympäristössä. Kurssille voidaan ottaa 45 lasta. Kokoontuminen joka päivä Jatulin liikuntakeskuksen ja tenniskentän väliselle alueelle. 

Juhannusviikolla Jatulissa järjestetään tenniksen kokeilumahdollisuus. Tennistä voi tulla pelaamaan tai harjoittelemaan yksin, kavereiden tai perheen kanssa. Lainattavia välineitä on monen tasoisille pelaajille aloittelijoista hieman kehittyneempään pelaajaan. Ohjaajat ovat paikalla antamassa vinkkejä klo 10–14. Ei ennakkoilmoittautumista eikä maksuja.

Perheliikuntatuokioita kesäkuun kahtena ensimmäisenä viikkona ma–pe klo 9–11. Ilmoittautuminen päivän liikuntatuokioon vallitsevan koronatilanteen mukaan joka aamu klo 8–9 numeroon 040 514 5028 / Heikki Grekelä. Maksuttomilla perheliikuntatuokioilla liikutaan, pelaillaan ja leikitään Jatulissa. Kulku Jatuliin tapahtuu tenniskentän puoleisesta ovesta.

Perheliikuntapäivät pidetään 22.–26.6. ma–pe klo 10–14, jolloin liikutaan, pelaillaan ja leikitään Jatulissa ja sen lähiympäristössä. Kulku Jatuliin tenniskentän puoleisesta ovesta. Ei ennakkoilmoittautumista eikä maksuja.

Lisää mukavaa kesätekemistä lapsille ja nuorille osoitteessa www.ouka.fi/fiilis.

Kuvituskuva

Jakolinkki

Byströmin Ohjaamo - kohtaamme sinut

NettiNappi - tietoa ja neuvontaa verkossa

Nuorten työpajat - Maailman siistein työpaikka

Työpörssi - etsi sopiva työkokeilupaikka

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/nuoret