Ajankohtaista nuorille Ajankohtaista nuorille

< Takaisin

Anna mielipiteesi sivistys- ja kulttuuripalveluiden palveluverkkoselvitykseenOulun kaupunki selvittää tämän syksyn aikana kuntalaisilta, erityisesti lapsilta ja nuorilta, monin tavoin ideoita ja arvoja Oulun kehittämiseksi. Oulu haluaa haastaa kaupunkilaiset mukaan suunnittelemaan ja ideoimaan tulevaisuuden Oulua – Oulua 2026. 

Osana muutosohjelmaa Oulu 2020 laaditaan sivistys- ja kulttuuripalveluiden palveluverkkoselvitys, joka valmistuu tammikuun 2018 loppuun mennessä. Selvityksessä tarkastellaan kaupungin varhaiskasvatus-, perusopetus- ja lukio-, nuorisotalo-, asukastupa- ja kirjastoverkkoa kokonaisuutena kaupungin 18:ssa palvelukeskittymässä.

Oulu haluaa säilyttää elinvoimansa rakenteellisten ratkaisujen avulla, parantamalla kuntalaisia lähellä olevien alueellisten palveluiden toimivuutta sekä tiivistämällä tilankäyttöä. Kaupungin tilojen käyttöastetta halutaan lisätä ja samalla tukea omaehtoista asukas- ja järjestötoimintaa sekä tarjota kuntalaisille avoimia kohtaamispaikkoja ja yhteisötiloja. Tavoitteena on muodostaa palvelukeskittymiin ns. kuntalaisten olohuoneita. 

Vastaa sähköiseen kyselyyn viimeistään 29. marraskuuta

Oululaisilta halutaan osana sivistys- ja kulttuuripalveluiden palveluverkkoselvitystä kysyä, mitä asioita he arvostavat palveluissa ja mitä tulisi huomioida palveluverkkosuunnittelun yhteydessä. Vastaajat saavat arvioida nykyisten palveluiden saavutettavuutta ja esteettömyyttä, sekä kertoa, miten itse haluaisivat käyttää kaupungin tiloja.

Kysely on auki 21. - 29.11.2017. Kyselyyn pääset vastaamaan tästä

Mikäli tarvitset apua kyselyyn vastaamisessa, kirjastojen henkilökunta auttaa mielellään.
 

Facebook-chat tiistaina 28.11.

Oululaiset kutsutaan mukaan keskustelemaan tulevaisuuden sivistys- ja kulttuuripalveluista Oulun kaupungin Facebook-sivustolle tiistaina 28.11.2017 klo 18-19.30. Teema-aiheina keskustelussa ovat kuntalaisten olohuoneet, oululaisten hyvinvoinnin lisääminen eri toimijoiden yhteistyöllä ja seudulliset lukiopalvelut.

Kuntalaisten kanssa ovat chattailemassa sivistys- ja kulttuurijohtaja Mika Penttilä, lukiojohtaja Pekka Fredriksson, kehityspäällikkö Juha Aho ja yhteisötoiminnan päällikkö Pasi Laukka.

Oulu haluaa säilyttää elinvoimansa rakenteellisten ratkaisujen avulla ja parantaa kuntalaisten hyvinvointia eri toimijoiden yhteistyöllä. Chatissa voit kertoa omia ideoitasi ja mielipiteitäsi kaupungin tilojen hyödyntämisestä.

Toinen teemaan liittyvä FB-chat järjestetään 4.12.2017 klo 18-19.30.

 

Kaupunginhallituksen ja sivistys- ja kulttuurilautakunnan yhteisseminaari palveluverkosta pidetään 30. marraskuuta. Loppuraportti valmistuu tammikuun 2018 loppuun mennessä. 

Sivistys- ja kulttuuripalveluiden palveluverkkotyöhön liittyvä materiaali kootaan Palveluverkko-sivulle

 


Byströmin nuorten palvelut - sinun suuntasi

NettiNappi - tietoa ja neuvontaa verkossa

Työpörssi - etsi sopiva työkokeilupaikka

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/nuoret