In English | På svenska | Tekstin koko A- A+
A-Ö
HAKEMISTO

Kesätoiminnat, joita ei ole ilmoitettu Kesäfiiliksessä Kesätoiminnat, joita ei ole ilmoitettu Kesäfiiliksessä

Purjehduskurssit

Sailing Team Oulu järjestää lapsille ja nuorille kesä- ja elokuussa purjehduskursseja. Kurssin käyneet voivat jatkaa purjehdusharrastusta osallistumalla harjoituksiin. 

Lasten alkeiskurssit
1. kurssi: ma-to 5.6.-8.6. ja 12.6.-15.6. klo 9 - 12
2. kurssi: ma-to 19.6.-22.6. ja 26.6.-29.6. klo 9 - 12
3. kurssi: ma-pe 31.7.-4.8. ja ma-ke 7.8.-9.8. klo 9 - 12
Hinta: 250 €

Nuorten purjehduskurssi
ma-ke 12.6.-15.6.  klo17.30 - 20
Hinta: 130 €

STO on kolmen oululaisen purjehdusseuran (Oulun Purjehdusseura, Oulun Työväen Pursiseura ja Oulun Merenkävijät) tiimi, joka järjestää purjehdusopetusta ja valmennusta lapsille ja nuorille. Lue lisää: http://www.sailingteamoulu.com/
 

Villa Pukkilan toiminnalliset kesäleirit 7–10-vuotiaille
5.–9.6. ja 12.–16.6.

Lapset saavat osallistua leiriohjelman suunnitteluun yhdessä ohjaajien kanssa. Leirillä puuhaillaan etupäässä ulkona ja askartelussa käytetään luonnonmateriaaleja. Varsinaisen ohjatun toiminnan lisäksi aikaa löytyy myös vapaalle leikille, jossa ohjaajat ovat auttamassa lapsia. Leirin hinta 60€/viikko tai 110€/2 viikkoa, maksuun sisältyy lämmin lounas.

Ilmoittautuminen 28.4.2017 mennessä sähköpostitse osoitteeseen eija.kokkoniemi[at]oulun-steinerkoulu.fi. Paluuviestinä saat tilinumeron, johon osallistumismaksu maksetaan. Leiripaikka varmistuu kun leirimaksu on maksettu. Osallistujat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiri toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 15/vk.

Lisätietoja sähköpostitse osoitteesta anne-mari.savolainen[at]oulun-steinerkoulu.fi tai www.oulun-steinerkoulu.fi
 

Lasten kuvakirjakerho 8–13-vuotiaille
6.–8.6. klo 10-15

Kesäloman sarjakuvakerhon teemana on kuvakirjan tekeminen. Kerhossa vanhan klassisen sadun tarina kirjoitetaan yhdessä uusiksi. Kerholaisten ideoiman tarinan perusteella he kuvittavat sen painetuksi kuvakirjaksi. Kerhossa muokataan satua Kaunotar ja Hirviö.

Jokainen osallistuja kuvittaa tarinasta oman osuutensa. Kerholaiset lähestyvät omaa osuuttaan kokeillen erilaisia kuvitustekniikoita, joihin tutustutaan kerhon aikana.

Kerhon lopuksi osallistujat valitsevat kirjaan tulevat teokset. Oulun Sarjakuvakeskus koostaa tarinan ja valitut teokset julkaisuksi, josta otetaan pieni painos. Osallistujat saavat muistoksi kerhosta yhden kappaleen painettua kirjaa sen ilmestyttyä (lisäkappaleet 5e/kpl).

Kerhon hinta on 50€. Kerho järjestetään yhteistyössä kulttuuritalo Valveen kanssa Oulun Sarjakuvakeskuksessa (Hallituskatu 7). Kerhon vetäjänä toimii Veli-Matti Ural

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: www.oulucomics.com/keskus/kurssit
 

Villa Impiirian kesän tanssi- ja musiikkitaideleirit 8–11-vuotiaille
5.–9.6. ja 12.–16.6.

Leirin pääpaino on ohjattu tanssin ja musiikin tekeminen. Lapset saavat joka päivä tanssinopetusta sekä perehdytystä musiikin tekemiseen. Lapset tekevät viikon aikana melodioita, sanoituksia sekä rytmejä, joiden pohjalta tehdään lasten omat biisit yhdessä koreografioituun tanssiesitykseen. Biisit äänitetään, joten jokainen lapsi saa sen muistoksi. 

Lisäksi leirillä käydään uimassa, saunotaan ja paljuillaan Villa Impiirian pihasaunassa sekä puuhaillaan yhdessä Hietasaaren kauniissa luonnossa. Leirin lopuksi on leiridisko ja karaoke; leiri huipentuu lasten tekemään tanssiesitykseen itse tehtyjen biisien säestyksellä. Vanhemmat ovat tervetulleita katsomaan esitystä päätöspäivänä ja halutessaan grillailemaan nyyttärimeiningillä pihanuotiolle ja saunomaan.

Leiri alkaa päivittäin klo 10 ja päättyy klo 16. Leirin hinta on 150€/lapsi/viikko, joka sisältää lounaan ja pienen välipalan. Leirimaksut maksetaan koteihin lähetettävällä laskulla. Kummallekin leirille otetaan 16 leiriläistä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiri toteutuu kun sille on ilmoittautunut vähintään 10 osallistujaa. Ilmoittautumiset ovat sitovia ja leirin varausmaksu 50€ tulee maksaa ilmoittautumisen yhteydessä. Loput leirin hinnasta maksetaan leirin alkaessa. Jos leiri ei toteudu, varausmaksu palautetaan.

Ilmoittautumiset 19.5. mennessä osoitteeseen antti.rundelin[at]impiiria.com, saat paluuviestinä maksutiedot. Jos joudutte perumaan ilmoittautumisen muista kuin terveydellisistä syistä (lääkärintodistus), perimme peruutusmaksuna 50 euroa. Leiri sisältää ryhmävakuutuksen.

Lisätietoja: p. 0414562707/Kaisa tai p. 0414562797/Antti
www.impiiria.com