In English | På svenska | Tekstin koko A- A+
A-Ö
HAKEMISTO

Byströmin nuorten palvelut - vapaa-aika Byströmin nuorten palvelut - vapaa-aika

Vapaa-aika on tärkeää vastapainoa työlle ja opiskelulle, mutta myös työttömyyden aikana on tärkeää pitää kiinni vuorokausi- ja viikkorytmistä. Vapaa-aikana on hyvä levätä riittävästi ja tehdä itselleen mielekkäitä asioita.

Byströmin nuorten palveluista saat tietoa erilaisista vapaa-ajanvietto mahdollisuuksista. Voit käydä keskustelemassa, mikäli koet tarvitsevasi vinkkejä tai tukea mielekkään tekemisen löytämiseksi.

Nuorten tieto- ja neuvontakeskus Napin tietopalveluohjaajat
p. 044 703 8225

Sekä monipuolista tietoa vapaa-aikaan liittyvistä asioista löydät myös Nettinapista:

http://www.nettinappi.fi/tietoalue/vapaa-aika/

Nuortenkahvila Bysis

Byströmin nuortenkahvila Bysis on keskustan nuorisotalo, jonne 7-29–vuotiaat lapset ja nuoret tulevat viettämään vapaa-aikaansa.

Bysis on auki koulujen lukukausien aikana neljänä iltana viikossa tiistaista perjantaihin. Tarkemmat aukiololoajat ja yhteystiedot löydät Bysiksen omalta sivulta.

Peli- ja mediatila

PC-pelaamiseen ja mediaprojekteihin tarkoitettu tila, jossa järjestetään toimintaa nuorten omien toiveiden mukaisesti. Tila on nuorten vapaassa käytössä ja koneen voi ottaa omaan käyttöönsä tilan olleessa avoinna.

Peli- ja mediatila, p. 044703 8219

Action-liikunta

Oulun kaupungin liikuntapalvelut tarjoavat 13–19-vuotiaille monipuolista ja maksutonta Action-liikuntaa

Jos liikkumisen aloittaminen arveluttaa, sinulla on terveydellisiä asioita joita tulisi huomioida tai et vain tiedä miten lähtisit liikkeelle, voit ottaa yhteyttä maksuttomaan nuorten liikuntaneuvontaan.

Oulun Action liikunnan löydät myös Facebookista.