Kesäfiiliksestä jälleen lapsille ja nuorille tekemistä kesälomalle - Ajankohtaista - Oulu-opisto - Oulu-opisto - Oulun kaupunki

Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Kesäfiiliksestä jälleen lapsille ja nuorille tekemistä kesälomalle

Kesäfiilis on ilmestynyt taas, jo 38. kerran. Kesäfiilis-oppaaseen on koottu tiedot Oulussa järjestettävästä lasten ja nuorten kesätoiminnasta. Tekemistä kesälomalle tarjoavat Oulun kaupungin lisäksi järjestöt, urheiluseurat ja muut toimijat.
 
Oulu-opiston taidekoulun taideleirit löytyvät sivulta 34 alkaen.
 
 
Kesälomalle on tarjolla tekemistä laidasta laitaan liikunnan, kulttuurin, retkien, kurssien ja rennon yhdessäolon merkeissä.
 
Ilmoittautumisaika vaihtelee järjestäjän mukaan. Pääosa kursseista ja leireistä on maksullisia, mutta joukossa on myös ilmaista puuhaa.
 
Kesäfiilis-opas on luettavissa osoitteessa www.ouka.fi/fiilis sekä tulostettavassa pdf-muodossa että helposti netissä selailtavassa muodossa. Samalta sivulta pääsee myös hakukoneeseen, jolla on helppo hakea juuri itseä kiinnostavaa toimintaa.
 
Kesäfiiliksen kotisivuilta löytyy jatkossa tietoa myös niistä kesätoiminnoista, jotka eivät ehtineet sähköiseen Kesäfiilis-oppaaseen.
 
 
Lisätiedot:
Tarja Rönkkö, nuorisotyön koordinaattori, nuorisopalvelut
p. 044 703 8233, tarja.ronkko[at]ouka.fi

Oulu-opisto Facebookissa