Ajankohtaista

< Takaisin

Liikunnan avoimet ovet Oulu-opistossa

Tiedote 17.8.2015

Liikunnan avoimet ovet tutustumista varten Oulu-opistossa

Oulu-opiston Pohjankartanon yksikössä (Suvantokatu 1, Oulu) on liikunnan avoimet ovet sunnuntaina 23.8.2015 klo 12-15. Eri lajeihin voi käydä tutustumassa ilmaiseksi. Nämä lajit löytyvät myös uudesta jumppapaketista, mikä otetaan käyttöön koko uuden Oulun alueella. Oheiset näytteet voi poimia jumppapakettiin, mutta liikkuja voi valita vain yhdenkin lajin, jota harrastaa koko lukuvuoden.

Ennakkotietoihin on tullut vähän muutoksia, mutta oheisiin lajeihin voi käydä tutustumassa, suluissa on ohjaajan nimi:

12.00 Latinmix (Heidi Keinänen)
12.30 VPR - Vatsa-peppu-reisijumppa (Laura Ukonmaanaho)
13.00 HIIT - High-intensity interval training (Riikka Haataja)
13.30 Nia-tanssi (Johanna Säkkinen)
14.00 Just dance! (Elina Väyrynen)
14.30 Folkjam (Piia Bergman)

Latinmix on vauhdikas tanssiliikuntatunti, joka sopii energistä tuntia kaipaaville. Tunnilla jorataan lattarirytmein  ja hiki lentää. Vatsa-peppu-reisi jumppa (VPR) on kiinteyttäviä lihaskunto-osuuksia sisältävä vatsan, pakaroiden ja reisien alueille kohdistuva liikuntamuoto. Hiit eli High-intensity interval training on intervallitreeni, jolla nostetaan syke huippulukemiin yksinkertaisten, mutta tehokkaiden liikkeiden avulla. Sopii niin kuntoilijoille kuin urheilijoillekin ja se polttaa rasvaa, kohottaa kuntoa ja parantaa suorituskykyä. Nia-tanssi on tanssillinen liikuntamuoto, joka saa vaikutteita eri tanssilajeista, itämaisista kamppailulajeista sekä kehonhuoltolajeista. Omaa kehoa kuunnellen löydät luovuutta ja nautintoa liikkumiseen! Just dance! on tanssillinen tunti, jossa yhdistellään eri tanssityylejä. Pääasia ei ole oikeat askeleet, vaan hikoilu ja hauskanpito!  Folkjam on riemukas tanssiliikuntamuoto, jonka tavoitteena on kokea tanssin yhteisöllisyys ja ilo. Teemoina ovat luonnollisten liikeratojen ja -laatujen hyödyntäminen, tanssin juurevuus ja maanläheisyys ilman pakonomaista puurtamista sekä ennen kaikkea tehdä liikkumisesta hauskaa.

Uutuutena jumppapaketti - valitse 75 eri jumpasta niin monta kuin haluat

Oulu-opistossa otetaan käyttöön jumppapaketti. Ostamalla jumppapaketin, voi käydä rajattomasti tunneilla, jotka näkyvät jumppalukkareissa. Kaiken kaikkiaan jumppapaketissa on 75 eri jumppaa eri paikoissa koko Oulun alueella.  Jumppalukkareita on kolme: Oulun keskustan ja Oulunsalon jumppalukkari, Haukiputaan jumppalukkari ja Kiiminki-Ylikiiminki-Yli-Iin alueen jumppalukkari. Opiskelija voi valita jumppansa eri alueilta.  Jumppapaketeissa ja niiden lisäksi on muitakin liikuntaryhmiä, kuten tanssilliset ja rauhalliset tunnit, joogat, kuntosaliliikunnat, kahvakuulat, senioriliikunnat, pilatekset ja shindot.

Liikunta- ja tanssitunneille ilmoittautuminen on alkanut tänään maanantaina.  Jumpat käynnistyvät elo-syyskuun vaihteessa.

Kuva: Oulu-opisto

Lisätietoja:

Marja Korhonen p. 044-7039757 (Kanta-Oulun, Oulunsalon ja Ylikiimingin alueet)

Maisa Hanhela p. 040-5550067 (Haukiputaan, Kiimingin ja Yli-Iin alueet)

Aune Hinkula p. 040-5512534 (Tiedottaja)

Jakolinkki

Oulu-opisto Facebookissa

 

Facebook

Instagram

YouTube