Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Liisa Ihmemaassa sai uusintaesityksiä Teatterikuopalle

Liisa ihmemaassa – valotaidetta, tanssia ja musiikkia yhdistävän teatteriesityksen uusintanäytökset

 

TEATTERIKUOPALLA (Revontie 45 HAUKIPUDAS) lauantaina 25.11.2017 ja sunnuntaina 26.11.2017 klo 16.

Liisa ihmemaassa on Lewis Carrollin klassikkosatu, jossa utelias Liisa tipahtaa maan alle kaninkoloon. Kaninkolossa Liisa joutuu kummalliseen, unenomaiseen maailmaan, joka muistuttaa maanpäällistä maailmaa etäisesti ja jossa kaikki on viehättävästi nurin kurin. Rohkeasti Liisa päättää jatkaa eteenpäin ja kohtaa eriskummallisen hahmon toisensa jälkeen. Oulu-opiston taidekoulun Haukiputaan Nuorten Teatteri valmisti esityksen yhdessä Tulikukka tulitaideryhmän ja Oulu-opiston tanssijoiden kanssa. Sävellystyön esitykseen on tehnyt 16-vuotias Juha Palmroos. Ensi-ilta oli 4.2.2017 Teatterikuopalla

Mukana tulitaidetta ledeillä

Tulikukka tulitaideryhmä on tehnyt paljon yhteistyötä eri kulttuuritoimijoiden kanssa. Lediesitys on valolla toteutettua esiintymistaidetta, jossa tuli on korvattu nykyaikaisemmalla versiollaan. Tällainen valoesitys sopii erityisesti teatteriesityksiin sisätiloihin, ja muualle missä tulen käyttömahdollisuudet ovat rajalliset. Liisa ihmemaan teksti on inspiroinut ryhmää ja luvassa onkin näyttävä teos.

Näytelmän Ikäsuositus yli 5-vuotiaat. Musiikin ja laulujen sävellys: Juho Palmroos, koreografia: Jenni Karjalainen, ohjaus: Sanna-Maija Karjalainen.

Liput 12/6 € ja niitä saa ovelta. Ennakkoon Oulu10 toimipaikat.


Oulu-opisto Facebookissa