Ajankohtaista

< Takaisin

Opintoseteliavustusta senioreille, eläkeläisille, työttömille ja maahanmuuttajille, sekä saamenkieliseen, etä viittomakieliseen opetukseen osallistuville


Oulu-opisto on saanut Opetushallitukselta opintoseteliavustusta senioreille ja eläkeläisille, työttömille ja maahanmuuttajille sekä saamenkieliseen että viittomakieliseen opetukseen osallistuville.


• Työttömille myönnetään 20 € alennus kahdelle ryhmäopetuksen kurssille (alennukseen oikeutetut koodit 02 ja 07).

• Maahanmuuttajat (joilla on kotikunta laissa 201/1994 tarkoitettu kotikunta Suomessa, ei koske turvapaikan hakijoita), saavat yhden 20 € alennuksen ryhmäopetuksen kurssimaksusta.

• Senioreille ja eläkeläisille myönnetään 20 € alennus yhdelle ryhmäopetuksen kurssille. Kursseilla, joihin seniorit ja eläkeläiset voivat saada 20 € alennuksen, on siitä maininta ja he voivat valita ilmoittautuessaan alennetun hinnan kurssimaksua maksaessaa.

• Saamenkieliseen ja viittomakieliseen opetukseen osallistuvat saavat 20 € alennuksen, joka on jo huomioitu kurssimaksussa.
Alennukset ovat lukuvuosikohtaisia ja vain yksi alennus/ osallistuja. Opintoseteliavustusta jaetaan niin kauan, kuin rahaa riittää.

Jakolinkki

Oulu-opisto Facebookissa

 

Facebook

Instagram

YouTube