Ajankohtaista

< Takaisin

Opiskele kieliä etä- ja verkko-opintoina

Ouluopistolla on tarjolla suuri määrä kielikursseja myös etä- ja verkko-opintoina.

Tutustu lisää etäkursseihin:

Kielten etä- ja verkko-opiskelukurssit 

 

ETÄ- JA VERKKO-OPISKELU

Etäopiskelijana osallistut opetukseen tietokoneellasi Teamsin, Google Meetin tai Adobe Connectin (AC) tai jonkun muun verkkoalustan kautta, joiden käyttöä varten tarvitset hyvin toimivan nettiyhteyden sekä jonkinlaisen mikrofonin.

Verkkoluokassa kuulet opettajan sekä näet oppitunnin materiaalit. Oman mikrofonisi kautta voit itse osallistua keskusteluun ja harjoituksiin. Halutessasi voit olla etäopiskelijana myös ilman mikrofonia. Kysymyksiä ja kommentteja voit kirjoittaa keskusteluruutuun. Jos olet poissa tai haluat kerrata oppitunnin, voit useammalla kurssilla seurata tunnin tallenteelta itsellesi sopivana aikana tietokoneelta. Kurssien tallenteet ovat pääsääntöisesti katsottavissa lukuvuoden ajan, mikäli kurssin kohdalla ei ole muuta mainintaa. Keskustelukursseja emme nauhoita.

HYBRIDIKURSSIT: Osa kielten kursseista on ns. hybridikursseja, joille voi osallistua joko paikan päällä luokassa tai etänä eli verkossa. Hybridikursseilla perinteisesti luokkaopetukseen osallistuvien ei tarvitse perehtyä etäopiskeluun. Hybridikursseille voi osallistua myös tilanteen mukaan; välillä luokassa ja välillä verkossa. Edellä kerrotut tekniikkaa ja muita järjestelyjä koskevat etäopiskeluohjeet pätevät myös hybridikurssien etäopiskelijoille.

 

Huom! Muistathan antaa sähköpostiosoitteesi ilmoittautumisen yhteydessä.

Jakolinkki

Oulu-opisto Facebookissa

 

Facebook

Instagram

YouTube