Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Oulu-opiston ilmoittautumiset meneillään

15.8.2017

Oulu-opiston ilmoittautumiset ovat parhaillaan menossa

Tänään alkoi ilmoittautuminen liikunnan, terveys- ja hyvinvointikursseille. Oulu-opistossa on lukuisia jumppia ja kahvakuulakursseja, tanssillisia tunteja, joogaa ja pilatesta, rentoutumsta ja liikunnallista itsehoitoa. Kuntosali- ja vesiliikuntaa on monipuolisesti, ikääntyvien liikuntaa, miehille omia ryhmiä, kamppailulajeja ja kattavasti terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä kursseja.

Huomenna keskiviikkona alkaa kädentaitokursseille (tekstiili- ja teknisen työn ryhmät) ilmoittautuminen ja torstaina kaikille lopuille ainealueille, kuten historia, ihminen ja yhteiskunta, kuvataiteet ja muotoilu, kirjoittaminen, sanataide ja teatteri, kotitalous, merenkulku, puutarha ja ympäristö, tanssi, valokuvaus, mediataide ja tietotekniikka.

Ilmoittautuminen kielten kursseille alkoi eilen. Oulu-opistossa voi opiskella 18 eri kieltä. Viime viikolla ilmoittautumiset alkoivat musiikin kursseille, liikunta- ja taidekoun kursseille sekä muihin lasten ja nuorten ryhmiin.

Kaikille kursseille voi ilmoittautua niin kauan, kuin ryhmät täyttyvät. Ryhmät alkavat, kun niissä on riittävä määrä kurssilaisia, valtaosalle kursseita voi osallisuta kurssin alkamisajankin jälkeen, mikäli ryhmässä on tilaa.

Kurssiohjelmaan voi tutustua tästä linkistä: https://opistopalvelut.fi/oulu/courses.php?l=fi

Opinto-oppaan 2017-2018 näköisversiota voi selata tästä linkistä: https://issuu.com/ruuskanen/docs/oulu_opisto17-18_kaikki_selailuvers

Jumppalukkarit löytyvät liikunnan välilehdeltä: https://www.ouka.fi/oulu/oulu-opisto/liikunta-ja-terveys

Opinto-opas 2017-2018 kansien suunnittelu: Sanni Luttinen.


Oulu-opisto Facebookissa