Ajankohtaista

< Takaisin

Tekemistä kun ei mitään tekemistä – The Tapahtuma nuorille lauantaina 19.5. Jatulissa Haukiputaalla

Tekemistä kun ei mitään tekemistä – The Tapahtuma nuorille lauantaina 19.5.2018 klo 15 alkaen Jatulissa Haukiputaalla

Lukuisat haukiputaalaiset toimijat, kansalaisjärjestöt ja yhdistykset yhdessä Oulun kaupungin toimijoiden ja Haukiputaan seurakunnan kanssa, järjestävät tapahtuman nuorille Jatulissa lauantaina 19. toukokuuta klo 15 alkaen. The Tapahtuma – tekemistä kun ei mitään tekemistä on toiminnallinen tapahtuma ja sinne on vapaa pääsy.

The Tapahtuman päätähtenä esiintyy Spaz Caroon, joka on 16-vuotias hiphop-rap-artistitulokas Oulusta. Nuori multi-instrumentalisti säveltää kappaleensa itse ja nauttii suurta suosiota nuorison keskuudessa. Nokkelasta riimittelystään ja anteeksipyytelemättömästä asenteestaan tunnettu Spaz villitsee nuorta yleisöä ja saa yleisön laulamaan mukana. Jatulissa myös meet and greet!

Jatulin lavalle nousee myös paikallisia bändejä kuten Punainen Sinivalas - gospelkokoonpano, nuorten muusikkojen Viomental ja Oulu-opiston bändikoulusta Bacement sekä Hih-hop-tanssijoita. Tapahtumassa voi osallistua sumopukupainiin, taide- ja korutyöpajoihin ja tutustua useiden alueella toimivien yhdistysten ja järjestöjen toiminnallisiin harrastusten esittelyihin. The Tapahtuman jatkot on klo 18 jälkeen Jatulin nuokkarilla.

Toiminnallisia esittelyjä tuovat Oulun kaupungista liikunta- ja nuorisopalvelut, Oulu-opisto ja Pop-Up-kirjasto ja Haukiputaan seurakunnasta kerhot ja isostoiminta. Muita esittelijöitä ovat Lähirähinä, Oulun alueellinen vanhempain toiminta, MLL Haukipudas ja MLL Pohjois-Pohjanmaan piiri, Haukiputaan Heitto, Putaan Vilkkaat, Haukiputaan Veikot, LC Haukipudas ja SPR.

Jakolinkki

Oulu-opisto Facebookissa