Opintosihteeri

Paula Suorsa
p. 050-410 3554
paula.suorsa[at]ouka.fi

Oulunsalon taidekoulu

OULU-OPISTON OULUNSALON YKSIKÖN TAIDEKOULUN MUSIIKIN OPETUS (laaja oppimäärä) ON SIIRTYNYT OULUN KONSERVATORIOON 1.8.2015 LÄHTIEN.

 

Oulunsalon taidekoulussa lapset ja nuoret saavat taiteen perusopetusta laajan oppimäärän mukaan musiikissa ja yleisen oppimäärän mukaan kuvataiteessa, tanssissa, teatteri-ilmaisussa ja sanataiteessa. Opiskelun voi aloittaa jopa muutaman kuukauden ikäisenä ja sitä on mahdollista jatkaa aina 18-ikävuoteen saakka.

Taidekoulun tavoitteena on luoda lapsille ja nuorille myönteinen asenne taideharrastusta kohtaan, herättää luovuus elämänasenteeksi, opettaa työskentelemään ja kehittämään itseään ja siten saamaan onnistumisen kokemuksia itsensä toteuttamisessa sekä antaa virikkeitä elämänikäisen taideharrastuksen syntymiseen.

Taidekoulu, joka on perustettu vuonna 1988, toimii omissa tiloissaan Oulunsalo-talolla, os. Mäntypellonpolku 10, 90460 OULUNSALO. Opetusta annetaan myös muissa alueen kouluissa ja päiväkodeissa ja Kempeleessä. Vuoden 2014 alusta taidekoulu on osa Oulu-opistoa vuotta aikaisemmin tapahtuneen kuntaliitoksen johdosta.

Oulunsalon Kulttuuri-instituutti myönsi vuosittain korkeintaan viisi vapaaoppilaspaikkaa taidekoulun oppilaille. Taidekoulun yhdistyttyä Oulu-opistoon, vapaaoppilaspaikkamenettelystä on luovuttu, jotta kaikki opiston oppilaat olisivat tasavertaisessa asemassa keskenään.

MUSIIKIN SOITINOPETUKSEEN HAKEMINEN 

OULU-OPISTON OULUNSALON YKSIKÖN TAIDEKOULUN MUSIIKIN OPETUS (laaja oppimäärä) SIIRTYY OULUN KONSERVATORIOON 1.8.2015 LÄHTIEN.