Tapahtumat

< Takaisin

Jay Kortehisto - Teatterikuopan syyskauden avaus

Aika: la 8.9.2018 19:00 - 21:00
Paikka: Teatterikuoppa, Revontie 45 90830 Haukipudas

Karismaattisena viihdyttäjänä tunnettu Jay Kortehisto yhtye koostuu Suomen jazzmuusikoiden huipuista. Hän julkaisi maaliskuun alussa debyyttialbumin Jay Kortehisto. Albumin kappaleet on sävelletty yhdessä yhtyeensaksofonistin oululaislähtöisen Pope Puolitaipaleen kanssa. Suomenkielisetaikuisen miehen tuntoja pohdiskelevat lyriikat ovat Kanerva Pasasen sekä Juki Välipakan. Pasunisti ja laulaja Jay Kortehisto on vaikuttanut ylikaksi vuosikymmentä suomalaisella kevyen musiikin kentällä. Uralle mahtuulähes 200 levytystä lukuisten artistien albumeilla, sekä keikkoja niinkotimaisilla kuin kansainvälisilläkin areenoilla.

Jay Kortehisto | laulu ja pasuuna
Jukka Eskola | trumpetti
Mikael Jakobsson | piano
Ville Herrala | basso
Jaska Lukkarinen | rummut

Yhteistyössä Oulun Musiikkijuhlat ja Valveen alueelliset kulttuuripalvelut

”Tämä levy on harvinaislaatuinen: albumi uusia suomenkielisiä jazz-lauluja, jotka tulkitsee mies. Jay on luonteva osa levyn jazz-ensembleä, mutta onnistuu myös ruumiillistamaan laulamansa laulut omikseen siten, että kuuntelukokemus on hyvin henkilökohtainen ja tosi.

Vähempää en olisi Jaylta odottanutkaan.” - Marzi Nyman –

Liput 15/10 € Jazz 20 ry:n jäsenet 10 €

Lipunmyynti: Ticketmaster Suomi kautta maan www.ticetmaster.fi Lipun hintaan lisätään toimituskulut. Ilman toimituskuluja Oulu 10 –palvelupisteet, Teatterikuoppa ja Valveen lippumyymälä.

Jakolinkki