Toimistohenkilökunta

Toimistohenkilökunnan sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi(at)ouka.fi

Anne Anttila, opistosihteeri, Pohjankartanon toimisto:

Henkilöstöasiat (palkat, työsopimukset, muut sopimukset, poissaolot, koulutus), matkalaskut, kulukorvaukset, ostolaskut/ostoluvat, kurssimaksujen seuranta/palautukset, rehtorin päätösten valmistelu (henkilöstö-, talous- ja hallintopäätökset), opintoneuvonta/kursseille ilmoittautumiset. Oulunsalon taidekoulun ja liikuntakoulun  palkat, kokoontumiskerrat, ess, matkalaskut, hankinnat, ostoluvat, laskujen tiliöinnit.

Sisko Huovinen, opistosihteeri, Haukiputaan toimisto:

Tuntiopettajia koskevat työt: Palkkaan liittyvät:henkilötiedot, työsopimus, verokortit ja tilinumerot, tuntimuutokset ja poissaolot (sairaus tai muu), palkanlaskennan yhteyshenkilö Monetraan, huomautukset palkasta, virheiden oikaisu, palkkatodistukset/tuntierittelyt, työ- ja päättymistodistukset. Matka- ja kulukorvauksiin liittyvät asiat.

Jenna Törmänen, opintosihteeri, Pohjankartanon toimisto:

Asiakaspalvelu (opiskelijat ja opettajat), kurssimaksujen laskutus, tilojen laskutus, opiskelija (mm. opiskelijarekisterin ylläpitoa, todistusten tekoa, oppilaslistojen tulostus/tarkistus, tuntien perumisilmoitukset), luokkaluetteloiden laatiminen ja ylläpito ja muutoksista ilmoittaminen. Liikuntakoulun todistukset ja oppilasasiat, Oulunsalo-talon laskutus.

 

Pirkko Vesa, opintosihteeri, Haukiputaan toimisto:


Tietokannan ylläpito: opintoneuvonta/kursseille ilmoittautumiset/maksujen vastaanotto, kurssimaksujen palautukset ja seuranta, opiskelijoiden todistukset, opettajien todistukset ja päättymisilmoitukset. Opiskelijoille tiedottaminen, tekstiviestit ja sähköpostit, opettajille tiedottaminen, tekstiviestit ja sähköpostit, päiväkirjojen esitäyttö ja tarkistaminen, lippuvaraukset, oppi- ym. materiaalien kopiointi, avainten välitys ja ovien aukaisu. Facebookpäivitystä.

Paula Suorsa, opintosihteeri, Haukiputaan toimisto:

Tietokannan ylläpito: opintoneuvonta/kursseille ilmoittautumiset/maksujen vastaanotto, kurssimaksujen palautukset ja seuranta, opiskelijoiden todistukset, opettajien todistukset ja päättymisilmoitukset. Opiskelijoille tiedottaminen, tekstiviestit ja sähköpostit, opettajille tiedottaminen, tekstiviestit ja sähköpostit, päiväkirjojen esitäyttö ja tarkistaminen, lippuvaraukset, oppi- ym. materiaalien kopiointi, avainten välitys ja ovien aukaisu. Facebookpäivitystä. Oulunsalon taidekoulun oppilasasiat.

Jaana Tikkala, kurssisihteeri Oulunsalon toimisto, kansalaisopisto:

Opintoneuvonta: ilmoittautumiset, peruutukset, kurssitodistukset. Kurssimaksut: laskutus, seuranta, palautukset. Henkilöstöasiat Oulunsalo: työsopimukset, matkalaskut, kulukorvaukset, ostolaskut.

Helena Polvi, toimistosihteeri Pohjankartanon toimisto 


Henkilöstöasiat (työsopimukset, työtodistukset, palkkatodistukset, viikkotuntiselvitykset, verokortit, palkat). Kursseille ilmoittautumiset. Työsopimukset ja viikkotuntiselvitykset 

Aune Kirppu Hinkula, tiedottaja:

Oulu-opiston sisäinen ja ulkoinen viestintä. Lehdistötiedotteet. Opinto-oppaan, lehti-ilmoitusten, Osviitan ja muiden painotöiden  toimitussihteerin työt ja taittaminen. Teatterikuopan ja muiden tapahtumien ja näyttelyiden tiedotus ja markkinointi; tiedotteet, lehti-ilmoitukset, julisteet ja käsiohjelmat. Nettisivujen ja Facebookin ylläpito ja päivitys. Näyttötaulujen sisällöntuotanto. Tapahtumakalenterit ja Kalevan Menot palsta. Messut ja markkinat.