Tee kanssamme Euroopan paras hakemus!

Oulu2026 käynnistää kaikille avoimen ohjelmahaun. Sen tarkoituksena on löytää mahdollisimman mielenkiintoista ohjelmaa - isoja ja pienempiä projekteja, jotka tulevat osaksi Euroopan kulttuuripääkaupunkihakemustamme.

Jokainen hakemus luetaan tarkkaan. Mitä pidemmälle se on mietitty ja valmisteltu, sitä varmemmin se pääsee jatkoon. Ensivaiheessa toteutuskelpoisia ohjelmaesityksiä tullaan käyttämään kulttuuripääkaupunkihakemuksessa, jonka Oulu jättää toukokuussa 2020. Tarkastelemme rahoitusmahdollisuuksia yhdessä hakijan kanssa ja autamme niissä mahdollisesti eteenpäin.

Tarkemmat hakuohjeet löydät sivun oikealta puolelta. Nyt on sinun aikasi toimia!

Tästä on kyse


Etsimme sisältö- ja projektiehdotuksia

1. hakijoilta, joilla on valmius toteuttaa ehdottamansa projekti

2. ideanikkareilta, jotka haluavat jättää ehdotuksensa Oulu2026-ideapankkiin

Kaikkien jätettyjen ehdotusten tulee istua kulttuuripääkaupunkihakemuksen päätavoitteeseen Kulttuuri-ilmastonmuutos ja johonkin seuraavista teemoista: Rohkeasti reunalla, Vastakohtien voima tai Villisti kaupunki.

Tarkemmat ohjeet ja osallistumislomakkeet löydät tämän sivun oikeasta reunasta. Kultuuripääkaupunkihakemuksen teemojen tarkemmat kuvaukset löydät tämän linkin alta.

 

Lisätietoja:

Ohjelmajohtaja Samu Forsblom, puh. 044 703 7558, samu.forsblom@ouka.fi
Hankejohtaja Piia Rantala-Korhonen, puh. 044 703 1116, piia.rantala-korhonen@ouka.fi
Projektipäällikkö Heli Metsäpelto, puh. 044 703 7554, heli.metsapelto@ouka.fi

TULE MUKAAN!

Hakuohjeet toteutusvalmiille ohjelmaehdotuksille

Kaikille avoin ohjelmahaku järjestetään 11.2.–31.5.2019. Ehdotusten pohjalta ryhdytään rakentamaan Oulu2026-kulttuuriohjelman sisältöä. Ohjelmahakuun voi osallistua kuka tahansa yksin, edustamansa yhteisön tai laajemman verkoston kanssa. Haun kautta koostetaan yhteen ainutlaatuiset kulttuuripääkaupunkivuotta varten luotavat sisällöt.

Toteutusvalmiiden ohjelmaehdostusten ja projektien hakuohjeet

Toteutusvalmiiden ohjelmien hakulomake (Word-tiedosto)
Toteutusvalmiiden ohjelmien hakulomake (PDF-tiedosto)

Lähetä hakemus Oulun kaupungin kirjaamoon 31.5.2019 klo 15:30 mennessä.

Ohjeet ideaehdotuksille

Ehdota ideasi Oulu2026-ohjelmaan!

Onko sinulla idea, joka sopisi hyvin kulttuuripääkaupungin ohjelmaan, mutta et pysty itse toteuttamaan sitä? Jätä ohjelmaehdotuksesi meille ideapankkiin mahdollista myöhempää toteutusta varten! Jättämällä ehdotuksesi, hyväksyt, että sitä voidaan hyödyntää Oulu2026-projektissa.

JÄTÄ OHJELMAEHDOTUKSESI IDEASIVULLA

Oulu2026-vaikutusalue: