Koulun yhteystiedot

 • Käyntiosoite work Sangintie 129, 90650 Oulu
 • Puhelin Rehtori Pasi Moilanen
  pasi.m.moilanen@ouka.fi
  cell 044 703 9250

  Koulusihteeri Pirjo Rytilahti
  pirjo.rytilahti@ouka.fi
  cell 050 3166667

  Opettajat cell 050 316 6626
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

Ajankohtaista

< Takaisin

Marraskuun terveiset Oulujoen koulusta

MUKAVAA MARRASKUUTA!                                                                                                                                                                                                24.11.2020

Oulujoen koulussa on marraskuussa tuettu lukuharrastusta, innostettu lapsia lukemaan ja tuettu hyvän lukutaidon kehittymistä lukukuukauden merkeissä. Lukukuukausi on vietetty Muumien hengessä 75-vuotisjuhlan kunniaksi. Lukutaidon kehittymisellä on digitalisaatiosta huolimatta edelleen suuri merkitys. Hyvä lukutaito on tiedon hankinnan kannalta erittäin keskeinen taito. Sen eteen kannattaa tehdä töitä niin kotona kuin koulussakin, koska lukutaitoa tarvitaan koko elämän ajan ja koulussa lukutaitoa tarvitaan jokaisessa oppiaineessa. Lukeminen on myös mukavaa ajanvietettä.

Koronatilanteen huononemisen vuoksi meidän jokaisen pitää kantaa erityistä vastuuta asiasta. Edelleen ollaan matalalla kynnyksellä kotona, jos lapsella on lieviäkin koronaan viittaavia oireita. Samoin THL ohjeistaa kouluikäisten lapsen huoltajia ohjaamaan lapsen koronatestiin, jos oireet ovat koronaan viittaavia, koska kouluikäiset sairastavat vähemmän kuin pienemmät lapset, ja koronavirusinfektion todennäköisyys on heillä siksi suurempi.

Oulujoen koululla on Instagram-tili, jota päivitetään säännöllisesti.  Seuraamalla saa tietoa koulun toiminnasta ja tapahtumista, joihin oppilaat ovat osallistuneet.

https://www.instagram.com/oulujoenkoulu_oulujokischool/?hl=fi

 

Yhteistyöterveisin Pasi Moilanen, rehtori Oulujoen koulu

Jakolinkki