Rehtorin terveiset - Ajankohtaista - Oulujoen koulu - Oulun kaupunki

Koulun yhteystiedot

  • Käyntiosoite work Sangintie 129, Oulu
  • Puhelin Rehtori cell 044 703 9250 Koulusihteeri (ma, ke) cell 040 632 5285 Opettajat cell 08 557 1404, 050 316 6626
  • Sähköposti
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Rehtorin terveiset

HYVÄÄ MARRASKUUTA!

Oulujoen koulussa on lokakuussa tuettu lukuharrastusta ja hyvän lukutaidon kehittymistä sekä tehty samalla hyväntekeväisyyttä. Lukutaidon kehittymisellä on digitalisaatiosta huolimatta edelleen suuri merkitys. Hyvä lukutaito on tiedon hankinnan kannalta erittäin keskeinen taito. Sen eteen kannattaa tehdä töitä niin kotona kuin koulussakin, koska lukutaitoa tarvitaan koko elämän ajan ja koulussa lukutaitoa tarvitaan jokaisessa oppiaineessa. Lukeminen on myös mukavaa ajanvietettä.

Oulujoen koulun hyvinvointiviikko on viikolla 46. Olemme saaneet suuren määrän yhteistyökumppaneita koulun ulkopuolelta. Oppilaat saavat koota omaan hyvinvointiviikkoonsa aiheita ja työpajoja, jotka heitä tarjonnasta eniten kiinnostavat. Viikon aikana on mahdollista valita ohjelmaan vierailuja myös koulun ulkopuolelta. Hyvinvointiviikolla perinteisten oppiaineiden opiskelu tapahtuu enimmäkseen urakkamuotoisesti.

Syksyn edetessä monet vanhemmat tuovat lapsiaan auton kyydissä kouluun. Etenkin Saarelankankaantiellä ja koulun parkkipaikalla saattaa olla aamuisin aikamoinen ruuhka. Turvallisuussyistä on toivottavaa, että jätätte lapsenne auton kyydistä esim. Oulujoen kirkon parkkipaikalla, josta hänellä on lyhyt ja turvallinen kävelymatka koulun pihalle. Näin saamme lisättyä turvallisuutta ja vähennettyä ruuhkaa koulun porttien kohdalla.

Olettehan huomanneet, että Oulujoen koulun kotisivuilla on myös koulun oma blogi. Blogia seuraamalla saa tietoa koulun toiminnasta ja tapahtumista, joihin oppilaat ovat osallistuneet.

Yhteistyöterveisin Pasi Moilanen, rehtori Oulujoen koulu