Ajankohtaista Oulun aikuislukiossa

< Takaisin

Uusintakoe perjantaina 8.5.2020

Seuraava lukio-opetuksen (ilta-, ammattilukio-, eLukio-opetus) uusintakoe pidetään pe 8.5.2020. Valtioneuvosto on linjannut koronapandemian leviämistä estävien rajoitusten jatkamisesta 13.5.2020 saakka. Rajoituksista johtuen uusintakokeina voidaan pitää vain etäkokeita, eikä valvottujen koetilaisuuksien pitäminen kouluilla ole mahdollista.

Opiskelijat ilmoittautuvat uusintakokeeseen kirjallisesti opettajalle, esimerkiksi Wilma-viestillä. Kokeisiin on ilmoittauduttava ilta- ja ammattilukio-opetuksessa viimeistään ma 4.5.2020.

Opettaja vastaa viestiisi tiedottaen uusintakoejärjestelyn. Viestissä tulee olla tieto, minkä kurssin (esim. englanti 4) uusintakokeeseen ilmoittaudut, ja osasuoritus (esim. kuuntelu, tekstitaidon koe, jne), jos sellainen pelkästään kurssin suorituksesta puuttuu.

Jos et saa opettajalta vastausviestiä viimeistään ti 5.5.2020, lähetä uusi uusintakoeilmoittautumisviesti (Wilma- tai sähköpostiviesti) joko oppiaineesi ainevastaavalle tai apulaisrehtorille. Laita tähän uuteen viestiin edellisten tietojen lisäksi myös kurssin opettajan nimi.

eLukion uusintakokeista on ohjeistus eLukion sivulla osoitteessa http://www.elukio.fi/uusintakokeet. Jos olet epävarma eLukion uusintakoeilmoittautumisen perillemenosta, ole yhteydessä eLukion koordinaattoriin.

Ainevastaavat ovat
äidinkieli ja kirjallisuus: Henna Aikio
ruotsi: Marika Tornio
englanti ja lyhyet kielet: Tuomo Koivisto
matemaattiset aineet: Mirja Jäntti
reaaliaineet: Tiina Sauvola
suomi toisena kielenä: Jaana Seppä

Apulaisrehtori: Tarja Mäkipaaso
eLukion koordinaattori: Minna Karhu

Jakolinkki