Haku ammatilliseen koulutukseen

 

Haku ammatilliseen koulutukseen 19.2.-12.3.2019

HAKU PÄÄTTYNYT!

Ammatillisen koulutus on tarkoitettu vähintään  peruskoulun oppimäärän suorittaneille nuorille, joilla  on instrumentissaan ja musiikin teoriassa riittävät  tiedot  ja taidot. Koulutuksen laajuus on 180 osaamispistettä ja sen ohjeellinen kesto pohjakoulutuksen mukaan kolme vuotta (peruskoulupohjaiset) tai kaksi vuotta (ylioppilaat tai ammatillisen koulutuksen käyneet). Opintojen kesto riippuu kuitenkin siitä, kuinka suuri osa opiskelijan aiempia opintoja ja työkokemusta tunnustetaan osaksi tutkintoa. 

Suuntautumisvaihtoehtoina ovat klassinen-,  pop & jazz- ja kirkkomusiikki. Opiskelu on päätoimista.

Yhteishaun hakuaika ammatilliseen koulutukseen päättyy 12.3.2019 klo 15.00. Haku tehdään osoitteessa www.opintopolku.fi (koskee peruskoulu- ja lukio/ylioppilaspohjaisia). Lisäksi hakijan tulee täyttää hakuajan puitteissa lisätietolomake konservatorion nettisivuilla ja lähettää mahdolliset liitteet (ks. Valintakoeopas). Pop & jazz osastolle pyrittäessä äänite liitetään mp3 -muodossa lisätietolomakkeeseen/hakulomakkeeseen. Äänitteen voi myös lähettää sähköpostitse osoitteeseen oulunkonservatorio.haku@eduouka.fi hakuajan puitteissa.

HUOM! Pyrkijä, joka on suorittanut tai suorittamassa hakukeväänä ammatillisen perustutkinnon, muun ammatillisen tutkinnon tai korkeakoulututkinnon, ei hae yhteishaussa, vaan jatkuvassa haussa suoraan Oulun konservatorioon oppilaitoksen omalla hakulomakkeella. Linkit hakulomakkeisiin ovat auki yhtä aikaa yhteishaun kanssa.

Oppaat ja lomakkeet 

Valintakoeopas
Lisätietolomake (klassinen musiikki)
Lisätietolomake (kirkkomusiikki)
Lisätietolomake (pop & jazz musiikki)


Jos olet suorittanut aiemmin tai suorittamassa hakukeväänä ammatillisen perustutkinnon, muun ammatillisen tutkinnon tai korkeakoulututkinnon, sinun tulee hakea ammatilliseen koulutukseen jatkuvassa haussa alla olevilla hakulomakkeilla. 

Hakulomake (klassinen musiikki) 
Hakulomake (kirkkomusiikki) 
Hakulomake (pop & jazz musiikki) 

 

PÄÄSYKOEKAPPALEET (pop & jazz)

• Work Song NUOTTIÄÄNI
• Well You Needn´t NUOTTIÄÄNITEKSTI
• Dig Dis NUOTTIÄÄNI  
• Fly Me to the Moon NUOTTI  

Opiskelija valitsee pääsykokeeseen yhden kappaleen esitettäväksi bändin säestyksellä. Lisäksi hän esittää pääsykokeessa yhden vapaavalintaisen kappaleen. 'Fly Me to the Moon' on laulajille pakollinen.

 

Haku ammatillisen koulutuksen tutkinnon osan/osien suorittajaksi

Keväällä 2019 ei järjestetä hakua tutkinnon osien suorittajille (ent. ammatillinen lisäkoulutus). Seuraava mahdollinan hakuajankohta on syksyllä 2019. Lisätietoa asiasta 2.9.2019 lähtien opinto-ohjaajalta email: tapio.tekoniemi@ouka.fi.