Haku ammatilliseen koulutukseen

Yhteishaku ammatilliseen koulutukseen 20.2.-13.3.2018

HAKU PÄÄTTYNYT!
 

Ammatillisen koulutus on tarkoitettu vähintään  peruskoulun oppimäärän suorittaneille nuorille, joilla  on instrumentissaan ja musiikin teoriassa vähintään  musiikin perustason (3/3) oppimäärää vastaavat tiedot  ja taidot. Koulutuksen laajuus on 180 osaamispistettä ja sen ohjeellinen kesto pohjakoulutuksen mukaan kolme vuotta (peruskoulupohjaiset) tai kaksi vuotta (ylioppilaat tai ammatillisen koulutuksen käyneet).
Suuntautumisvaihtoehtoina ovat klassinen-,  pop & jazz- ja kirkkomusiikki. Opiskelu on päätoimista.

Yhteishaun hakuaika ammatilliseen koulutukseen päättyy 13.3.2018 klo 15.00. Haku tehdään osoitteessa www.opintopolku.fi (koskee peruskoulu- ja lukio/ylioppilaspohjaisia). Lisäksi hakijan tulee täyttää hakuajan puitteissa lisätietolomake konservatorion nettisivuilla ja lähettää mahdolliset liitteet (ks. Valintakoeopas). Pop & jazz osastolle pyrittäessä äänite liitetään mp3 -muodossa lisätietolomakkeeseen/hakulomakkeeseen. Äänitteen voi myös lähettää sähköpostitse osoitteeseen oulunkonservatorio.haku@eduouka.fi hakuajan puitteissa.

HUOM! Pyrkijä, joka on suorittanut tai suorittamassa hakukeväänä ammatillisen perustutkinnon, muun ammatillisen tutkinnon tai korkeakoulututkinnon, ei hae yhteishaussa, vaan jatkuvassa haussa suoraan Oulun konservatorioon oppilaitoksen omalla hakulomakkeella. 

Oppaat ja lomakkeet 

 

PÄÄSYKOEKAPPALEET (pop & jazz)

• Work Song NUOTTI, ÄÄNI
• Well You Needn´t NUOTTI, ÄÄNI, TEKSTI
• Dig Dis NUOTTI, ÄÄNI  
• Fly Me to the Moon NUOTTI  

Opiskelija valitsee pääsykokeeseen yhden kappaleen esitettäväksi bändin säestyksellä. Lisäksi hän esittää pääsykokeessa yhden vapaavalintaisen kappaleen.