Pedagogiikkamme

 

Pop & jazz koulutuksen ammattiopiskelijat esiintymässä EWF -projektissa Teatteri Riossa.

Ilolla ja riemulla

Näihin sanoihin kiteytyy musiikkioppilaitoksemme opetustoiminnan ydinajatus ja toimintaa ohjaava filosofiamme sekä elinvoimaa vapauttava pedagogiikkamme.

Ilolla ja riemulla –näkemys on opettajakunnan yhdessä muodostama käsitys siitä, millaisella fiiliksellä ja pedagogisella otteella saavutetaan parhaat oppimistulokset. Tästä lähtökohdasta olemme rakentaneet arjen käytänteitä, metodeja, harjoitteita ja ideoita sisältävän yhteisen pedagogisen työkalupakkimme, josta saamme tukea oppilaan oppimisen, kasvun, harjoittelun ja voimaantumisen mahdollistamiseen. Soitinkohtaiset harjoitteluohjeet pohjautuvat saaman kannustavaan, onnistumisia synnyttävään ja tulevaisuuden uskoa luovaan ajatteluun.

Konservatoriolla tapahtuvan toiminnan lisäksi pidämme tärkeänä, että Oulun konservatorio näkyy ja kuuluu kaupungilla. Oppimisympäristönä on siten koko kaupunki. Yhteisöllinen oppimisemme on yhä maailmanlaajuisempaa, esimerkiksi tietoverkkoja hyödyntävää. Monipuolinen kumppanuusverkosto avaa mahdollisuuksia uuden oppimiseen niin opettajille kuin oppilaille.

Tervetuloa ilolla ja riemulla oppimiseen, osaamiseen, haasteiden voittamiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen!

OPH:n hanke tukena

Pedagogisen toiminnan uudistaminen toteutettiin Opetushallituksen tuella. Tutustu hankkeeseen:

Elinvoiman vapauttava pedagoginen toimintamalli musiikkioppilaitoksen uudistumisessa (klikkaa)

Pedagoginen työkalupakki

on ilolla ja riemulla -pedagogiikkamme ja arjen käytäntöjen yhdistelmä.

Tutustu menettelytapoihimme, joilla edistämme oppimista, kasvua, innostumista ja voimaantumista (klikkaa)