#oulunpäivät

   

 

Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Ouhoi! Merifestivaali tarjoaa taas merellisiä elämyksiä koko perheelle

Koko perheen merellinen tapahtuma Ouhoi! Merifestivaali tarjoaa monenlaista merellistä seikkailua kesäkuun 18. päivä klo 11-18. Aikaisemmin Toppilassa järjestetty tapahtuma löysi viime kesänä uuden kotinsa Kiikelin ja Kauppatorin alueelta, missä se tavoittaa helposti kävijänsä. Viime vuonna Ouhoi! Merifestivaalilla vieraili jopa 5500 kävijää, ja tänä vuonna kävijöitä odotetaan vähintään saman verran. Tapahtuma on osa Oulun Päivien ohjelmaa ja siihen on vapaa pääsy.

Tapahtumassa on mahdollisuus tutustua vieraileviin laivoihin ja ihastella vesipelastusnäytöksiä. Viime vuonna yhdeksi suosikiksi nousseet merenneidot palaavat kertomaan lapsille tarinoitaan, ja lapset pääsevät myös askartelemaan kaarnalaivoja 4H-ohjaajien avustuksella. Poliisi, pelastuslaitos ja rajavartiosto esittelevät toimintaansa ja vastailevat kävijöiden kysymyksiin.

Linnansaaressa on nuorisoa kiinnostavaa toimintaa Kalevan ja Leijakoulu Lappiksen järjestämässä Ookkonää surffannu- tapahtumassa, jossa on esillä mm. SUP-lautailua ja Wakeboardingia.

Ouhoi! Merifestivaalin jälkeen iltaa jatkaa Oulu Ocean Race –purjehdustapahtuma Kiikelin parkkialueelle pystytettävässä pääteltassa.

Merifestivaalin koko ohjelmisto on julkaistu verkkosivulla www.ouka.fi/ouhoi , ja siihen pääsee tutustumaan myös koteihin jaettavan ohjelmalehden avulla. Kiikelinranta ja sen parkkipaikka ovat viikonlopun ajan tapahtumakäytössä, joten kävijöitä kehotetaan jättämään auto kotiin, ja tulemaan tapahtumaan julkisilla kulkuneuvoilla.

 

Lisätiedot:
Vastaava tuottaja Anna Lanas, puh. 044 3171 282, anna(at)annalanas.fi


Tee tapahtumailmoitus