Oulun Päivät 14.6.-7.7.2019
Tule tekemään ohjelmaa!
Oulun Päivät on kaikkien oululaisten yhteinen tapahtumasateenvarjo, jonka ohjelmisto muotoutuu yhteistyönä erilaisten toimijoiden kesken. Mukana on yhdistyksiä, yksityishenkilöitä, virastoja, laitoksia ja yrityksiä. Yhteisöllisyys on ollut Oulun Päivien kantava voima jo vuodesta 1962. Oulun Päivät tehdään yhdessä!

Ajankohtaista

< Takaisin

Pikisaaressa Kirja- ja taidemessut 15.6.-17.6.2018

Pikisaaressa järjestetään Kirja- ja taidemessut ajalla 15.6.-17.6.2018. Tapahtuma on avoinna yleisölle perjantaina 15- 20, lauantaina 10–16 ja sunnuntaina klo 10.00–15.00.  Tapahtuman järjestää Oulu-seura ry, Mauno Heikkilä ja Jamppa-Tuomisen Faniklubi ry osana Oulun Päivien ohjelmaa.

Tapahtuman tarkempi paikka on Piisaaren kampusalueella osoitteessa Pikisaarentie 13 A 1 ja D-rakennus (keltainen talo) sekä piha-alue näiden rakennusten läheisyydessä.  Tapahtumaan on vapaa pääsy.    

Kirja- ja taidemessuilla on 40 näytteilleasettajaa ja sen lisäksi tarjolla on monenlaista oheisohjelmaa.  Esillä on mm. erittäin harvinaisia oululaisten taiteilijoiden töitä, kirjallisuutta, kirjoittajayhdistysten tuotoksia, käsityötaidetta, koruja, designia, lasia, keramiikka, hopeaa, antiikkia ja alueella vaikuttaneiden laulajien ja soittajien levytyksiä. Ohjelmassa on myös kirjailija- ja taiteilijahaastatteluja sekä taiteen ja numismaattisten tuotteiden arviointia. Alueella on myös pomppulinna ja kahvilateltta.

 

 

 

Jakolinkki

Seuraa meitä! | Follow us!

#oulunpäivät