Tule tekemään ohjelmaa!
Oulun Päivät on kaikkien oululaisten yhteinen tapahtumasateenvarjo, jonka ohjelmisto muotoutuu yhteistyönä erilaisten toimijoiden kesken. Mukana on yhdistyksiä, yksityishenkilöitä, virastoja, laitoksia ja yrityksiä. Yhteisöllisyys on ollut Oulun Päivien kantava voima jo vuodesta 1962. Oulun Päivät tehdään yhdessä!

Ajankohtaista

< Takaisin

Oulun Päivien viikonlopulla 29.6.–1.7. katutanssia, reggaerantaa, kesäteatteria ja koko perheen perinnetapahtumia

Oulun Päivien viikonlopulla 29.6.–1.7.  on ohjelmassa  katutanssia, reggaerantaa, kesäteatteria ja koko perheen perinnetapahtumia.  Monipuolisessa ohjelmassa on tapahtumia myös kantakaupungin ulkopuolella, Ylikiimingissä ja Varjakassa.

Parhaimmillaan yli 10000 kävijää kerännyt TervaStiiima –tapahtuma alkaa Ylikiimingissä lauantaina 30.6. ja kestää aina 8.7. saakka. Oulunsalon Varjakassa alkaa Suvirock lauantaina 30.6. klo 13.   

Kuusisaaren tapahtumapuiston hiekkarannalla on perjantaina 29.6. klo 17-22 Cool Down reggaeranta, jossa musiikista vastaa deejiikaksikko J-Honey ja Sleezy. 

Yksi Suomen tunnetummista katutanssitapahtumista Oulun Katutanssit palaa taas Rotuaarille. Oulun Katutanssit 2018 päätapahtuma on Rotuaarilla lauantaina 30.6. klo 10.30–18.30.

Erityisesti lapsiperheille on ensi viikonlopulla tarjontaa.  Rattoisilta Rantamilta –kesäteatteriesityksen ensi-ilta on perjantaina 29.6. klo 16.00–17.45 ja esityskertoja ensi-ilta mukaan lukien on kaikkiaan kuusi. Rattoisilta Rantamilta on koko perheen näytelmä, joka sopii kaikenikäisille oululaisista tarinoista kiinnostuneille.   

Hietasaaressa Vaaskiventiellä ponipihan alueella on lauantaina 30.6. klo 12–16 Kesäpäivä Hietasaaressa -tapahtuma, jonka ohjelmassa on mm. Teatteri Tien lastennäytelmä Henkilö V ja Vinsentti ja monenmoista maalaishenkistä ja perinnetietoista ohjelmaa koko perheelle.  

 

 

 

 

Jakolinkki

Seuraa meitä! | Follow us!

#oulunpäivät

Facebook Instagram Twitter YouTube