Tule tekemään ohjelmaa!
Oulun Päivät on kaikkien oululaisten yhteinen tapahtumasateenvarjo, jonka ohjelmisto muotoutuu yhteistyönä erilaisten toimijoiden kesken. Mukana on yhdistyksiä, yksityishenkilöitä, virastoja, laitoksia ja yrityksiä. Yhteisöllisyys on ollut Oulun Päivien kantava voima jo vuodesta 1962. Oulun Päivät tehdään yhdessä!

Ajankohtaista

< Takaisin

Karjasilta Blues Uumajanpuistossa 7.7.2018

Karjasilta Blues pidetään Uumajanpuistossa Hiekkakujan varrella jo kolmatta kertaa Oulun Päivillä ja nyt ajalla lauantai 7.7.2018 klo 13–17.  Tapahtumaan on yleisöllä vapaa pääsy.

Esiintyjinä Karjasilta Bluesissa ovat tammikuussa Elämätyö-palkinnolla Finnish Blues Awards –gaalassa palkittu ja vuonna 2015 Blues Hall of Fameen nimitetty Jo’ Buddy  Trio Riot –yhtyeensä kanssa sekä kiistatta Ruotisin bluesyhtyeiden kirkkaaseen eliittiin luettu Trickbag. Paikallisista esiintyjistä lavalla nähdään Henry Ojutkangas ja Arto Louhela.

Bluesin lisäksi tapahtumassa on ohjelmaa lapsille sekä vähän erikoisempaa katuruokaa, jopa heinäsirkkoja.Tapahtuman ideana on luoda lämminhenkinen korttelitapahtuma kaikenikäisille ja tuoda esille laadukasta musiikkia ja herkullista ja uutta oululaista katuruokakulttuuria.

Karjasillan alueella alkaa pihakirppis klo 9.00. 

Tapahtuma on Karjasillan asukasyhdistyksen järjestämä.

 

 

 

 

Jakolinkki

Seuraa meitä! | Follow us!

#oulunpäivät

Facebook Instagram Twitter YouTube