Tule tekemään ohjelmaa!
Oulun Päivät on kaikkien oululaisten yhteinen tapahtumasateenvarjo, jonka ohjelmisto muotoutuu yhteistyönä erilaisten toimijoiden kesken. Mukana on yhdistyksiä, yksityishenkilöitä, virastoja, laitoksia ja yrityksiä. Yhteisöllisyys on ollut Oulun Päivien kantava voima jo vuodesta 1962. Oulun Päivät tehdään yhdessä!

Ajankohtaista

< Takaisin

Ilona Jäntti & Aino Venna Oulu10 sisäpihalla 6.7.2018

Ilma-akrobaatti Ilona Jäntti ja laulaja-lauluntekijä Aino Venna esiintyvät perjantaina 6.7. Oulu10 sisäpihalla, osoitteessa Torikatu 10 avoimen taivaan alla. Esityksiä on samana päivänä kaksi.

Ensimmäinen on klo 16.00–16.30 ja toinen klo 18.00–18.30.  Kumpaankin esitykseen on vapaa pääsy. 

Ilona Jäntin ja laulaja-lauluntekijä Aino Vennan esitys yhdistää jännittävällä tavalla konsertin ja sirkustaiteen, joten tämä ohjelma kannatta käydä katsomassa eikä kannatta ainakaan missään nimessä jättää väliin, jos asioimaan kaupungilla.  

Molemmat taiteilijat ovat kansainvälisestikin tunnettuja, Ilona Jäntti uutta kokeilevana sirkustaiteilijana ja Aino Venna indiepiireissä muusikkona ja lauluntekijänä, joka on esiintynyt ja levyttänyt suomen lisäksi myös englannin ja ranskan kielellä ja liukunut musiikillisesti aina chansoneista rockiin.  

Tämän yleisölle ilmaisen tapahtuman järjestää Oulun Päivät

Tiedustelut Vesa Pynttäri, p. 0447031130 

Jakolinkki

Seuraa meitä! | Follow us!

#oulunpäivät

Facebook Instagram Twitter YouTube