Tule tekemään ohjelmaa!
Oulun Päivät on kaikkien oululaisten yhteinen tapahtumasateenvarjo, jonka ohjelmisto muotoutuu yhteistyönä erilaisten toimijoiden kesken. Mukana on yhdistyksiä, yksityishenkilöitä, virastoja, laitoksia ja yrityksiä. Yhteisöllisyys on ollut Oulun Päivien kantava voima jo vuodesta 1962. Oulun Päivät tehdään yhdessä!

Ajankohtaista

< Takaisin

Kaupunkifestivaali Oulun Päivät hakee tapahtumia kesän 2019 ohjelmaan

Kaupunkifestivaali Oulun Päivät hakee tapahtumia ensi kesän ohjelmistoon. Ohjelmiston kokoaminen on jo aloitettu ja ohjelmaehdotuksia vastaan.  Ensi kesänä Oulun Päivät järjestetään ajalla 14.6.– 14.6–7.7.2019. 

Tässä vaiheessa tapahtumajärjestäjiltä pyydetään ennakkotietoa heidän suunnitelmistaan tai  kiinnostuksestaan tehdä ohjelmaa ensi kesän Oulun Päiville, tarkempia suunnitelmia ja lisätietoja ehtii antaa myöhemmin. Ennakkoilmoittautumisia mahdollisista tapahtumistanne pyydämme lähettämään järjestelyvastaaville 15.12.mennessä.  

Oulun Päivät on yhteisöllisesti tuotettu kaupunkifestivaali, jossa periaatteessa kaikilla olla mahdollisuus ryhtyä tapahtumajärjestäjäksi ja jossa suurin ohjelmistosta on yhteistyökumppaneiden tekemää.        

Jo useamman vuoden ajan käytössä ollut Oulun Päivien graafinen ilme uudistuu ensi vuodeksi. Oulun Päivien sivuilla on vielä näkyvillä vanha ilme ja vuoden 2018 tunnus, mutta muutokset tehdään www-sivuille ja uudet logot ja muu materiaali ovat ladattavissa heti sen jälkeen, kun uusi ilme on saatu valmiiksi.

Oulun Päivät on yleisömäärältään yksi isoimpia tapahtumia Oulussa. Vuoden 2018 Oulun Päivien kävijämäärä oli noin 55000.    

Yhteydenotot tapahtumasuunnitelmista ja tiedustelut ja ennakkoilmoitukset Oulun Päivistä: tapahtumakoordinaattori Vesa Pynttäri, p. 044 703 1130, vesa.pynttari@businessoulu.com 

Jakolinkki

Seuraa meitä! | Follow us!

#oulunpäivät

Facebook Instagram Twitter YouTube