Oulun Päivät 14.6.-7.7.2019
Tule tekemään ohjelmaa!
Oulun Päivät on kaikkien oululaisten yhteinen tapahtumasateenvarjo, jonka ohjelmisto muotoutuu yhteistyönä erilaisten toimijoiden kesken. Mukana on yhdistyksiä, yksityishenkilöitä, virastoja, laitoksia ja yrityksiä. Yhteisöllisyys on ollut Oulun Päivien kantava voima jo vuodesta 1962. Oulun Päivät tehdään yhdessä!

Ajankohtaista

< Takaisin

Pohjois-Pohjanmaalle kootaan uutta kulttuuri- ja taidealan residenssiverkostoa

Pohjois-Pohjanmaalla on aloitettu laaja kulttuuri- ja taidealan residenssiverkoston rakentaminen. Verkoston taustalla on Oulun Euroopan kulttuuripääkaupunkihanke, joka kokosi syksyllä 2018 alan toimijat ja siitä kiinnostuneet tahot yhteen. Työhön on tähän mennessä osallistunut kolmisenkymmentä toimijaa, muun muassa taiteilijoita, yhdistyksiä ja kuntia Pohjois-Pohjanmaalla.

”Tavoitteena on, että lähivuosina kulttuurin ja taiteen painoarvo ja kansainvälistyminen vahvistuvat Pohjois-Pohjanmaalla tämänkaltaisen, uuden verkostomaisen toiminnan myötä”, sanoo Oulu2026-hankkeen projektipäällikkö Heli Metsäpelto.

Tämän kevään 2019 kuluessa residenssiverkostolle määritellään yhteinen toimintaperiaate ja -tavat sekä kootaan osaamiseen ja resursseihin liittyvät keskeiset voimavarat. Lisäksi sovitaan yhteistyöhön, verkoston käynnistämiseen, hankkeistamiseen ja kansainvälistämiseen liittyvistä toimenpiteistä.

Verkoston rakentamista koordinoi oululainen Sisältötoimisto Waria ja mahdollistaa Pohjois-Pohjanmaan liiton Alueelliset innovaatiot ja kokeilut -hankerahoitus.

Lisätietoja:
Luovan alan agentti Kaisa Kerätär Sisältötoimisto Waria p. 045-124 2050
Projektipäällikkö Heli Metsäpelto Oulu2026-hanke p. 044-703 7554

Jakolinkki

Seuraa meitä! | Follow us!

#oulunpäivät

Facebook Instagram Twitter YouTube