Etusivu - Oulun Serviisi - Oulun kaupunki

Oulun Serviisi palvelee oululaisessa arjessa

Monipuolinen ruoka sekä puhdas ja viihtyisä ympäristö ovat arjen ylellisyyttä. Tasapainoinen ruokavalio ylläpitää vireyttä päivän toimissa. Puhtaissa tiloissa on ilo tehdä töitä, opiskella ja harrastaa.

Serviisi on Oulun kaupungin liikelaitos, joka tuottaa julkisia ateria- ja puhtauspalveluita Oulun alueella. Palvelemme paitsi kouluissa ja päiväkodeissa, myös hoivalaitoksissa, museoissa, toimistoissa ja uimahalleissa. Kaikki asiakkaamme, elämänkaarensa eri vaiheissa, ovat meille tärkeitä.

Tervetuloa sivuillemme — olemme palveluksessanne!

Suomi 100 juhlavuoden kunniaksi kouluilla vietettiin Syödään yhdessä: #kouluruokapäivä 28.8.2017.

 

Liikelaitos Oulun Serviisi päätti laajentaa kouluruokapäivää koskemaan myös ensimmäisen luokan oppilaiden vanhempia ja kutsui heidät rehtoreiden avustuksella ruokailemaan kouluille maanantaina 28.8.

 

Tempauksella halusimme korostaa uudessa kouluruokailusuosituksessa esille nostettua koulun ja kodin välistä yhteistyötä. Tutkimustulokset osoittavat, että kouluruoka maistuu lapsille sitä paremmin mitä varhaisemmassa vaiheessa yhteistyö kodin kanssa aloitetaan. Tarjosimme vanhemmille mahdollisuuden viettää nautinnollinen ruokailuhetki oppilaiden ja maittavan kouluaterian parissa.

 

Positiivista palautteita yhteisestä ruokailusta olemme saaneet runsaasti lapsilta, vanhemmilta kuin opettajiltakin. Kuuluipa erään koulun ekaluokkalaisen suusta iloinen kiljahdus ”ihanaa, kun äidit ja isät on keskellä päivää meidän kanssa koulussa ja syödään yhdessä”. Tunne oli varmasti molemmin puolinen niin lasten kuin vanhempienkin.

 

Oulun Serviisi toivoo tulevaisuudessakin voivan edesauttaa koulun ja kodin välistä yhteistyötä.

 

Kiitos kaikille tempaukseen osallistuneille