Hävikkiviikko 2015 Oulun Serviisin ateriapalveluissa - Ajankohtaista - Oulun Serviisi - Oulun kaupunki

Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Hävikkiviikko 2015 Oulun Serviisin ateriapalveluissa

Oulun Serviisin ateriapalveluissa vietettiin kansainvälistä Hävikkiviikkoa

Viikolla 37 Oulun Serviisin ateriapalveluissa vietettiin valtakunnallista Hävikkiviikkoa. Viikon aikana julkaisimme ruokahävikki-aiheisia päivityksiä Facebook –sivuillamme sekä toimme päivittäisen biojätemäärän asiakkaidemme nähtäville.

Keräsimme kahden viikon ajan asiakkailta tulleen biojätteen määrän ja koostimme yhteenvedon sekä teimme vertailua viikkojen 36 ja 37 biojätemääristä. Hävikkiviikolla biojätteen kokonaismäärä väheni noin 360 kg edellisviikkoon verrattuna.

Seuraamme ruokahävikkiä jatkuvasti ja tavoitteenamme on erinäisin toimenpitein varmistaa biojätteen määrän väheneminen.

Hävikkiviikko otettiin hyvin vastaan ja aihe innosti myös asiakkaitamme. Toivomme jatkossakin yhteistyötä biojätemäärän vähentämiseksi.

Kiitos kaikille onnistuneesta yhteistyöstä!


Oulussa vietettiin 28.8 syödään yhdessä kouluruokapäivää. Tapahtuma sai suuren suosion ja saimme paljon hyvää hyvää palautetta sekä oppilailta että opettajilta. Ensimmäisen luokan oppilaiden vanhemmat oli kutsuttu mukaan ruokailemaan kouluille ja myös sieltä tuli paljon kiitosta.
Valokuvauskilpailun ylivoimainen voittaja on Oulun Suomalaisen Yhteiskoulun Lukio( #osykinsta ) yli 300 instagram tykkäykksellä ja palkinnoksi koululla tarjotaan jäätelöbaari. #syödäänyhdessä #oulunserviisi