Oulun Serviisin henkilöstö suorittaa ympäristöpasseja - Ajankohtaista - Oulun Serviisi - Oulun kaupunki

Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Oulun Serviisin henkilöstö suorittaa ympäristöpasseja

Vuoden 2016 ympäristötavoitteena on, että puolet Serviisiläisistä on hankkinut ympäristöpassin. Ympäristöpassi - itseopiskeluaineisto ja osaamistesti ovat verkossa vapaasti käytettävissä. Testin voi suorittaa ruoka- tai puhdistuspalvelualalle. Tällä hetkellä Serviisillä on yli 20 henkilöä suorittanut ympäristöpassin.


Ympäristöosaava ammattilainen tuntee oman toimialansa ja työnsä olennaiset ympäristöasiat. Hän osaa soveltaa tietoa myös käytännössä: käyttää raaka-aineita ja työvälineitä tarkoituksenmukaisesti, säästää energiaa, välttää riskit, ehdottaa parannuksia työpaikan käytäntöihin ja opastaa asiakkaita. Ympäristöosaaminen tuo organisaatiolle kustannussäästöjä, parantaa laatua, vastaa asiakkaiden kysyntään ja auttaa menestymään kilpailussa. Työnantaja arvostaa ympäristöosaamista, sillä ympäristöosaaminen on merkki siitä, että ammattilainen on motivoitunut, seuraa aikaansa ja toimii vastuullisesti myös muilla osa-alueilla.
 


Oulussa vietettiin 28.8 syödään yhdessä kouluruokapäivää. Tapahtuma sai suuren suosion ja saimme paljon hyvää hyvää palautetta sekä oppilailta että opettajilta. Ensimmäisen luokan oppilaiden vanhemmat oli kutsuttu mukaan ruokailemaan kouluille ja myös sieltä tuli paljon kiitosta.
Valokuvauskilpailun ylivoimainen voittaja on Oulun Suomalaisen Yhteiskoulun Lukio( #osykinsta ) yli 300 instagram tykkäykksellä ja palkinnoksi koululla tarjotaan jäätelöbaari. #syödäänyhdessä #oulunserviisi