Ruokaraatitoiminta käynnistyy vuonna 2015 - Ajankohtaista - Oulun Serviisi - Oulun kaupunki

Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Ruokaraatitoiminta käynnistyy vuonna 2015

Oulun Serviisi on järjestämässä ensi vuoden alusta alkaen eri asiakasryhmille suunnattuja ruokaraateja. Hallintokunnat ovat valinneet ruokaraateihin aktiiviset ja innokkaat jäsenet omista organisaatioistaan. Ruokaraatien tarkoituksena on ottaa asiakas mukaan ruokalistan kehittämistyöhön sekä lisätä kumppanuutta Serviisin ja asiakkaan välille. Tavoitteena ruokaraadeissa on, että asiakkaan ajatuksia ja toiveita voidaan huomioida entistä enemmän Serviisin ruokalistasuunnittelussa.


Ruokaraatitoiminnan lisäksi joissain kouluissa toimii ruokalatoimikuntia, joiden kautta saadaan palautteita ja kehittämisideoita ruokalistasuunnitteluun. Palautteiden ja kehittämisideoiden avulla kehitetään uutta reseptiikkaa. Reseptejä testataan eri keittiöillämme ja tuotteita maistetaan asiakkaillamme.
 


Oulussa vietettiin 28.8 syödään yhdessä kouluruokapäivää. Tapahtuma sai suuren suosion ja saimme paljon hyvää hyvää palautetta sekä oppilailta että opettajilta. Ensimmäisen luokan oppilaiden vanhemmat oli kutsuttu mukaan ruokailemaan kouluille ja myös sieltä tuli paljon kiitosta.
Valokuvauskilpailun ylivoimainen voittaja on Oulun Suomalaisen Yhteiskoulun Lukio( #osykinsta ) yli 300 instagram tykkäykksellä ja palkinnoksi koululla tarjotaan jäätelöbaari. #syödäänyhdessä #oulunserviisi