Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Valtakunnallinen puhtauspäivä 7.12.2015

Oulun Serviisi osallistuu valtakunnalliseen Puhtauspäivään, jota vietetään maanantaina 7.12.2015.


Päivän teema on "Kiitä siivoojaa" ja tarkoituksena on, että mahdollisimman monessa työpaikassa (ja miksei muuallakin) huomioitaisiin kaikkia siivoustyötä tekeviä jollakin tavalla.


Päivään liittyy myös paljon toimintaa sosiaalisessa mediassa, mutta pääasia on siivoojan kiittäminen. Näin ollen Puhtauspäivään voi osallistua jokainen, missä päin Suomea hyvänsä.


Puhtauspäivän tavoitteena on tuoda esiin siivoojan työn merkitys yhteiskunnassamme. Puhtausala tarjoaa monipuolista ja itsenäistä työtä, jossa on hyvät etenemismahdollisuudet.


Kyseisenä päivänä julkistetaan Kohti kutsumuksellista puhtausalaa -hankkeen tulokset.

Lisätietoa osoitteessa www.puhtausala.fi

Kiitä sinäkin!
1. Bongaa siivooja ja kiitä häntä!
Kerro, kuinka mukavaa on tulla puhtaaseen työpaikkaan, kouluun, ravintolaan, kirjastoon, kauppaan, jne. Kerro jos on jotain erityistä, josta haluat häntä kiittää.
2. Ota selfie siivoojan kanssa, tai kuva siivoojasta työssään, postaa se Instagramiin (#kiitäsiivoojaa) ja liitä mukaan sanalliset kiitokset. Muistathan kuitenkin kysyä siivoojalta luvan ennen kuvan ottamista!
3. Laita kuvia, kiitoksia ja kuulumisia Puhtauspäivään liittyen Facebookiin Puhtauspäivä-sivulle. Osallistu myös keskusteluun Twitterissä (#kiitäsiivoojaa).

Parhaat postaukset (selfiet, kuvat ja kiitokset) palkitaan lahjakorteilla!
Jaossa on 10 kpl 50 euron arvoista Superlahjakorttia, jonka käyttömahdollisuudet ovat laajat.
Postaa kuvasi ja/tai kiitoksesi 7.12. klo 24 mennessä! Palkitut kuvat ja postaukset julkistetaan 11.12. mennessä, voittajiin otetaan yhteyttä myös henkilökohtaisesti.