Ateriapalvelut

Hyvää ja terveellistä ruokaa ammattitaidolla

Oulun Serviisi tuottaa päivittäin aterian lähes joka neljännelle Oulun asukkaalle. Valtaosa asiakkaista on lapsia ja nuoria kouluissa ja päiväkodeissa. Lisäksi Serviisi huolehtii ikäihmisten ruokailusta kodeissa ja laitoksissa, henkilöstö- ja opiskelijaruoasta useissa henkilöstöravintoloissa ja kaupungin edustustarjoilusta.

Päiväkodeissa ja kouluissa ruokailu on olennainen osa opetusta ja kasvatusta ja lasten hyvinvoinnin edistämistä sekä myös kansanterveydellisesti merkittävä asia. Riittävä, terveellinen ja maukas ruoka kiireettömästi nautittuna on enemmän kuin pelkkää ravintoa — se on nautinto! Monipuolinen ateria lisää koulussa viihtyvyyttä ja ylläpitää vireyttä koulupäivän aikana.

Oulun Serviisin ruokalistat ja reseptit suunnitellaan huolella asiakaslähtöisesti eri asiakasryhmille sopiviksi. Tunnemme ravitsemussuositukset vauvasta vaariin ja hallitsemme erityisruokavaliot.

Tehokkaat tuotantovälineet, tuotantoprosessin toimivuus ja kustannustietoisuus takaavat sen, että Oulun Serviisin palvelut ovat laadukkaita ja edullisia.

Ruoan laatu on tärkeä toimintaamme ohjaava tekijä. Omavalvontaohjelmaa noudattaen varmistamme ateriatuotteen turvallisuuden, aina asiakkaan lautaselle saakka.
 

Lounasajat ja toimipisteiden osoitteet

Tarjouspyynnöt

Palvelualueiden yhteystiedot