Tarjouspyynnöt

Oulun Serviisillä on vankka kokemus julkisista ateria- ja puhtauspalveluista. Koulu-, päiväkoti-, vanhainkoti- ja henkilöstöruokailun järjestäminen on kuulunut päivittäiseen työnkuvaamme jo yli 15 vuoden ajan. Järjestämme myös kokous- ja edustustarjoilua sekä juhlapalvelua pääsiassa isoihin tilaisuuksiin, joissa Oulun kaupunki on osallisena.

Kun kaipaat järjestämääsi isoon (n. 100 -> henkilön) tilaisuuteen ateria- tai puhtauspalveluita, ota yhteyttä sähköpostitse tarjouspyynnot.serviisi@ouka.fi tai pyydä lisätietoja palvelutuotantopäällikkö Pauliina Värtöltä p.050 344 8635.

Kokous- ja edustustarjoilutilauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse susiteetti.ateriapalvelut@ouka.fi. Lisätietoja saat myös työnjohtaja Kristiina Nurkkalalta p. 044 703 1544.

Muissa kaupungin tiloissa (esim. Pohjankartanon koulu, Oulun Lyseon lukio tai Oulun Suomalaisen Yhteiskoulun lukio) järjestettävien tilaisuuksien ateria- tai puhtauspalveluiden osalta pyydämme yhteydenottoja sähköpostitse tarjouspyynnot.serviisi@ouka.fi. Lisätietoja antaa alue-esimies Marita Halonen 050 569 8344.

Kaupungin sisäisiä asiakkaita pyydämme käyttämään intranet -Akkunasta löytyvää tilauslomaketta.