Ajankohtaista

< Takaisin

Carmina

 

Oulun Taidekoulun nuorten Babuškateatteri tulkitsee Gunilla Hemmingin tekstin Carmina tanssia ja teatteria yhdistäväksi vauhdikkaaksi näyttämösovitukseksi. Carmina on nuori tyttö, jonka vanhemmat vilkuttavat hyvästit ja lähtevät turistilennolla Marsiin. Nyt hänen pitäisi löytää elämälleen suunta ja tehtävä. Eväät ovat olemassa, kun kolme tanssivaa bisnesenkeliä lahjoitti hänelle jo kastejuhlissa hyödyllisiä taitoja: innovaatiokyvyn ja voitonmetsästysvainun. Odotukset ovat korkealla ja tie tähtiin asti avoinna. Lähtölaskenta voi alkaa… START UP - DON'T BE A LOSER!

Carminan työryhmä koostuu 16–18-vuotiaista teatterin- ja tanssinharrastajista. Esitys on suunnattu nuorille (yli 12-vuotiaille) ja aikuisille.

------------------------------------------------------------------------------------------------------
LIPPUVARAUKSET (4€): jari.ervasti@ouka.fi
LUNASTUS: Oulun taidekoulun lipunmyynnistä 30 min. ennen näytöksen aloitusta
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oulun taidekoulun nuortenryhmän Carmina on osa valtakunnallista Nuori Näyttämö hanketta. Hankkeessa on mukana valtakunnallisesti 27 nuortenryhmää ja seitsemän ammattiteatteria.

Nuori Näyttämö on teatterikonsepti, jossa nuoret harrastajat tekevät yhteistyötä omilla lähialueillaan sijaitsevien ammattiteattereiden kanssa. Yhteistyö huipentuu paikallisesti kuuteen teatterifestivaaliin. Ryhmät ovat valinneet esitettäväkseen jonkun neljästä hankkeelle kirjoitetusta uudesta nuortennäytelmästä.

Oulun taidekoulun Babuškateatterin kanssa yhteistyössä toimii Kemin kaupunginteatteri. Pohjoinen paikallisfestivaali on Kemin kaupunginteatterissa 19–20.4.2018. Kemissä on nähtävillä Carminan lisäksi kaikki kolme muuta uutta tekstiä eri nuortenryhmien tulkitsemina.

Carmina näytös Kemin kaupunginteatterin suurella näyttämöllä perjantaina 20.4.2018 klo 19.00

---------------------------------------------------------------------------------
Seuraa hanketta ja meitä instagramissa: carmina_nn #nuorinäyttämö
---------------------------------------------------------------------------------
Lisätiedot: www.nuorinayttamo.info

Jakolinkki