Kauden 2018-2019 täydennyshaku
ma 20. – ti 21.8. | klo 09-18

Aloitus 27.8.

Hakutilaisuus pidetään Oulun taidekoululla, Isokatu 94

Katso: Hakeutumisen lisäohjeet > Lukujärjestys 2018-2019 >
 

 


Oulun taidekoulu on yksi vanhimpia lasten ja nuorten taiteen perusopintoja tarjoava koulu Suomessa. Jo yli 30 vuotta toimineessa koulussa opiskelee joka vuosi reilut 800 oppilasta.

Taiteen perusopetus on koulun ulkopuolella annettavaa taiteen opetusta. Vapaaehtoiset projektit ja näytökset vaativat ajoittaista sitoutumista myös viikonloppuisin. Taidekoulussa opiskelija saa ammattiopettajan ohjausta omien vahvuuksiensa ja lahjakkuutensa kehittämiseen. Pidemmälle etenevät taidekoulun oppilaat saavat hyvät lähtökohdat taiteenalan myöhemmälle ammatilliselle opiskelulle. Taiteen perusopetusta voi Oulun taidekoulussa opiskella esittävän, visuaalisen ja tanssitaiteen linjoilla.

Tervetuloa opiskelemaan Oulun taidekouluun!

 

Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Carmina

 

Oulun Taidekoulun nuorten Babuškateatteri tulkitsee Gunilla Hemmingin tekstin Carmina tanssia ja teatteria yhdistäväksi vauhdikkaaksi näyttämösovitukseksi. Carmina on nuori tyttö, jonka vanhemmat vilkuttavat hyvästit ja lähtevät turistilennolla Marsiin. Nyt hänen pitäisi löytää elämälleen suunta ja tehtävä. Eväät ovat olemassa, kun kolme tanssivaa bisnesenkeliä lahjoitti hänelle jo kastejuhlissa hyödyllisiä taitoja: innovaatiokyvyn ja voitonmetsästysvainun. Odotukset ovat korkealla ja tie tähtiin asti avoinna. Lähtölaskenta voi alkaa… START UP - DON'T BE A LOSER!

Carminan työryhmä koostuu 16–18-vuotiaista teatterin- ja tanssinharrastajista. Esitys on suunnattu nuorille (yli 12-vuotiaille) ja aikuisille.

------------------------------------------------------------------------------------------------------
LIPPUVARAUKSET (4€): jari.ervasti@ouka.fi
LUNASTUS: Oulun taidekoulun lipunmyynnistä 30 min. ennen näytöksen aloitusta
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oulun taidekoulun nuortenryhmän Carmina on osa valtakunnallista Nuori Näyttämö hanketta. Hankkeessa on mukana valtakunnallisesti 27 nuortenryhmää ja seitsemän ammattiteatteria.

Nuori Näyttämö on teatterikonsepti, jossa nuoret harrastajat tekevät yhteistyötä omilla lähialueillaan sijaitsevien ammattiteattereiden kanssa. Yhteistyö huipentuu paikallisesti kuuteen teatterifestivaaliin. Ryhmät ovat valinneet esitettäväkseen jonkun neljästä hankkeelle kirjoitetusta uudesta nuortennäytelmästä.

Oulun taidekoulun Babuškateatterin kanssa yhteistyössä toimii Kemin kaupunginteatteri. Pohjoinen paikallisfestivaali on Kemin kaupunginteatterissa 19–20.4.2018. Kemissä on nähtävillä Carminan lisäksi kaikki kolme muuta uutta tekstiä eri nuortenryhmien tulkitsemina.

Carmina näytös Kemin kaupunginteatterin suurella näyttämöllä perjantaina 20.4.2018 klo 19.00

---------------------------------------------------------------------------------
Seuraa hanketta ja meitä instagramissa: carmina_nn #nuorinäyttämö
---------------------------------------------------------------------------------
Lisätiedot: www.nuorinayttamo.info