KATISKA-teatterin KARKKI vai KEPPONEN (k-13) - Opinnot - Oulun taidekoulu - Oulun kaupunki


 

Syyslukukauden aloitus 28.8.2017

Täydennyshaku
ma 21. - ti 22.8.
klo 09-18

Nuottasaari-talossa, 1krs,
sisään pääovista (Kirkkokadun puolelta) ja aulan ohjeistuksen mukaan.

 


Oulun taidekoulu
on yksi vanhimpia lasten ja nuorten taiteen perusopintoja tarjoava koulu Suomessa. Jo yli 30 vuotta toimineessa koulussa opiskelee joka vuosi reilut 800 oppilasta.

Taiteen perusopetus on koulun ulkopuolella annettavaa taiteen opetusta. Vapaaehtoiset projektit ja näytökset vaativat ajoittaista sitoutumista myös viikonloppuisin. Taidekoulussa opiskelija saa ammattiopettajan ohjausta omien vahvuuksiensa ja lahjakkuutensa kehittämiseen. Pidemmälle etenevät taidekoulun oppilaat saavat hyvät lähtökohdat taiteenalan myöhemmälle ammatilliselle opiskelulle. Taiteen perusopetusta voi Oulun taidekoulussa opiskella esittävän, visuaalisen ja tanssitaiteen linjoilla.

Tervetuloa opiskelemaan Oulun taidekouluun!

 

Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

KATISKA-teatterin KARKKI vai KEPPONEN (k-13)

... johdattaa yleisönsä surrealistiseen unen ja toden väliseen vaellukseen arkirumbasta vauvajumpan ja spes futurae-päiväkodin, yöllisen asuntoesittelyn ja shakkivanhempien kautta kaikkia oppiaineita yhdistävään kouluun, maagiseen wonderlandiin, jossa ennakkoluulottomasti yhdistetään liikunta ja kotitalous, biologia ja tietotekniikka, terveystieto ja visuaaliset installaatiot, politiikka ja lounastauot, maantieteelliset matemaattiset yhtälöt ja kieliopinnot, urheilu ja musiikki, antiikkia unohtamatta. Seassa seikkailevat Anssi Meijuineen, aikuisineen, kummallisine kavereineen ja uhrattavine minipossuineen.

Vai onko kaikki sittenkin vain mielikuvituksen tuotetta? Eikö Anssi olekaan astronautin poika? Ei sentään ihan: todellisuus nousee rakkaudesta ja välittämisen rohkeudesta toisiinsa, mutta myös musiikkiin.

Liput 4€ (kutsuvieraat, kulttuuripassiset, taikkarilaiset ja koululaisryhmät 0€)
Ennakkovaraus tekstiviestinä 044 703 9213, lunastus ja myynti 30 min. ennen näytöksiä:

klo 19

su 31.1. (ensi-ilta)
ti 2.2.
to 4.2.
la 6.2.
ma 8.2.
ke 10.2.
pe 12.2.


klo 17

su 14.2. (ystävänpäivän kunniaksi 2 yhden hinnalla)
 

klo 13

ma 8.2. (koululaisille ja muille päiväsaikaan pääseville)


Oulun taidekoulu

NUOTTASAARI-TALO

Isokatu 94