Visuaalisen taiteen linjan näyttelyn avajaiset to 21.5. klo 17-19 - Opinnot - Oulun taidekoulu - Oulun kaupunki


 

Syyslukukauden aloitus 28.8.2017

Täydennyshaku
ma 21. - ti 22.8.
klo 09-18

Nuottasaari-talossa, 1krs,
sisään pääovista (Kirkkokadun puolelta) ja aulan ohjeistuksen mukaan.

 


Oulun taidekoulu
on yksi vanhimpia lasten ja nuorten taiteen perusopintoja tarjoava koulu Suomessa. Jo yli 30 vuotta toimineessa koulussa opiskelee joka vuosi reilut 800 oppilasta.

Taiteen perusopetus on koulun ulkopuolella annettavaa taiteen opetusta. Vapaaehtoiset projektit ja näytökset vaativat ajoittaista sitoutumista myös viikonloppuisin. Taidekoulussa opiskelija saa ammattiopettajan ohjausta omien vahvuuksiensa ja lahjakkuutensa kehittämiseen. Pidemmälle etenevät taidekoulun oppilaat saavat hyvät lähtökohdat taiteenalan myöhemmälle ammatilliselle opiskelulle. Taiteen perusopetusta voi Oulun taidekoulussa opiskella esittävän, visuaalisen ja tanssitaiteen linjoilla.

Tervetuloa opiskelemaan Oulun taidekouluun!

 

Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Visuaalisen taiteen linjan näyttelyn avajaiset to 21.5. klo 17-19

Taikkarigalleriassa Nuottasaaressa oleva näyttely Muistoja matkalta, osa III on Oulun taidekoulun 35 v. -juhlavuoden keväisen näyttelytrilogian viimeinen kokonaisuus.

Näyttely on kooste tämän vuoden aikana syntyneistä matka-teemaan tehdyistä töistä. Esillä on runsaasti eri tekniikoilla tehtyjä värikkäitä piirustuksia ja maalauksia, arkkitehtonisia rakennelmia, muotoilua, käsitöitä, valokuvia, veistoksia ja monia muita kolmiulotteisia töitä. Näyttelyssä pyörii nonstoppina vuoden aikana syntyneitä animaatioita ja elokuvia, sekä esillä sarjakuvia Juhla-Viiva-albumista ja kuvataiteen tämän lukuvuoden päättötyöt.

 

Näyttely on pystytetty Nuottasaaren koulun alakertaan kahteen teatteristudioon ja pitkälle käytävälle niiden varrelle. Opasteet löytyvät pääoven luota.