Liitty­mis­so­pi­mus

Uudiskohteet


Asiakas ja laitos tekevät kirjallisen liittymis- ja käyttösopimuksen. Asiakas on kiinteistön omistaja tai omistajaan verrattava haltija (tontin vuokraoikeuden haltija). Sopijapuolet sitoutuvat noudattamaan sopimuksen sopimusehtoja, laitoksen kulloinkin voimassa olevia vesihuollon yleisiä toimitusehtoja ja laitoksen hinnastoa sekä palveluhinnastoa. Sopimuksessa määritetään myös liittymismaksu. Liittymissopimus tulee tehdä heti, kun rakennuslupa on myönnetty. 

Täyttämällä ja lähettämällä lomakkeen käynnistyy liittymissopimuksen valmistelu vesihuoltolaitoksella. Jos haluat tehdä sopimuksen paperisena, lähetämme valmiit liittymissopimukset postissa, jotta voit allekirjoittaa ne. Ensisijaisesti kuitenkin toivomme, että käytät sähköistä allekirjoitusta. Sähköinen allekirjoitus tehdään erillisessä allekirjoituspalvelussa. Palvelu lähettää allekirjoituslinkin jokaiselle sopimuksen osapuolelle sähköpostiin. Kun kaikki ovat allekirjoittaneet sähköisesti, sopimus astuu voimaan.

Huomioithan, että liittymissopimusta ja rakennuslupaa varten tarvitaan liitoslausunto. Liitoslausunnon voit tilata sähköisesti.
Lisätietoja asiakaspalvelusta puh. 08 5584 3800.
Tietojen välittämiseen käytetään suojattua yhteyttä.Liittymissopimuksen tilauslomakkeelle