Kerhot Oulunlahden koululla

Pianokerho

Oulunlahti/Taina Aalto: Taina-opettaja jatkaa kerhoa syyslukukaudella niiden viime keväänä kerhoon valittujen oppilaiden kanssa, joiden kerho ei onnistunut/keskeytyi Korona-tilanteen vuoksi kevällä. Taina-opettaja on yhteydessä näihin oppilaisiin ja sopii heidän kanssaan kerhoajat.

 

Kuoro

Kuorokerho/Heli Pekama: Kuorokerho alkaa vasta myöhemmin syksyllä. Aikataulusta ilmoitetaan erikseen.

 

Liikuntakerho 1-3 luokat

Oulunlahti pe klo 13.30-14.15. Iloista, reipasta ja monipuolista liikkumista ulkona ja sisällä. Kerho alkaa pe 4.9. ulkoliikunnalla. Mikäli sää estää ulkona liikkumisen, olemme sisäliikunnassa. Ilmoittautumiset Sari-opettajalle Wilman kautta tai koulussa ilmoittautumalla. Kerholaiset saavat erillisen kerhoaikataulun ennen kerhon alkamista. Kerho-ohjaaja: Sari Tapio 2C

 

Born to Move -ryhmäliikuntatuntikerho

Oulunlahdessa ke klo 13.30-14.15. mukavaa, reipasta ja monipuolista liikkumista ryhmäliikuntatunnin malliin. Tervetuloa uudet ja entiset kerholaiset! Ei ennakkoilmoittautumista. Kerho on maksuton oppulaille. Kerho on alkanut ke 12.8. mutta mukaan mahtuu vielä! Ei ennakkoilmoittautumista. Lisätiedustelut/kerho-ohjaaja: Johanna Ojala, Johanna@lsts.fi tai 045-6385173.  

 

NMKY:n Koriskerho

2-6 luokat Oulunlahdessa ma klo 15.30-16.30. Kerho alkaa maanantaina 14.9. Ei ennakkoilmoittautumista. Kerho-ohjaaja NMKY:stä.