In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Päiväkotimme Päiväkotimme

Päiväkotimme on rakennettu vuonna 1998. Tarjoamme alueemme perheille varhaiskasvatuspalveluista osa- ja kokopäivähoitoa sekä maksutonta esiopetusta. Hyödynnämme toiminnassamme merellisen ympäristön tarjoamia mahdollisuuksia tiiviissä yhteistyössä samassa rakennuksessa sijaitsevan Oulunlahden koulun kanssa.

Sisätilamme ovat valoisat ja viihtyisät. Käytössämme on suuri liikuntasali monipuolisine liikuntavälineineen, ja erikoisuutena meillä on pallomeri. Päiväkodin läheisyydessä oleva merenranta ympäristöineen antaa mahdollisuuden monenlaisiin kokemuksiin ja elämyksiin sekä liikkumiseen. Meillä on mahdollisuus hyödyntää rantaan rakennettua luontopolkua.


Pihamme koki täydellisen muodonmuutoksen kesällä 2016.

Uuden pihan suunnittelussa lasten toiveet otettiin huomioon. Piha tarjoaa haasteita eri ikäisten lasten monipuoliseen liikkumiseen; suunnittelussa on huomioitu pienten ja isojen lasten ulkoilualueet.  Väljyys juosta ja olla, kiipeillä, pelata, keinua ja ylipäänsä liikkua ja leikkiä monipuolisesti ja turvallisesti toteutuu hienosti!Laivamme on ensimmäinen haaksirikkoutunut ko. mallinen laiva Suomessa!


Kuva: kohteen projektipäällikkö Pekka Paavola

 

 

 


 

Rannalla