Tapahtumia

LUKUVUODEN 2012-13 TAPAHTUMIA

To 13.12. Lucia-juhla klo 9.20 alkaen ja tulevien lukiolaisten vierailu lukiolla klo 9.00 alkaen.

Pe 14.12. klo 9.20 seurakunnan jouluinen aamunavaus auditoriossa.

Pe 21.12. joulujuhla ja syyslukukauden päätös: oppilaskunta järjestää kuorosodan (harjoittelua klo 9-10, ruokailu 10-10.30. Juhla alkaen klo 10.30. Koulu päättyy juhlan jälkeen. HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA!

 

PENKKARIT JA POTKIAISET 14.2.

Perinteinen potkiais- ja penkkaritapahtuma vietettiin torstaina 14.2. Tapahtuma alkoi klo 9.30 abien juhlavalla sisääntulolla auditorioon. Juhla jatkui kakkosten järjestämillä potkiaisilla ja huipentui abien upeaan penkkaritapahtumaan. Penkkareissa perinteiseen tapaan huomioitiin opettajia ja muisteltiin menneitä opiskeluvuosia. Penkkareihin ryhtiä toi ensimmäistä kertaa lukiollamme järjestetty abikurssi. Kurssille osallistui n. 20 abia ja kurssin aikana suunniteltiin juhlaohjelmaa, tehtiin abivideo ja koristelut sekä harjoiteltiin musiikkiesitykset.

Abeja penkkareissa. Kuva Pirjo Piiroinen.

 

VANHOJEN PÄIVÄ 15.2.

Juhlaviikko huipentui perjantaina 15.2. vietettyyn vanhojen päivään. Vanhojen tansseihin osallistuneet kakkoset olivat pukeutuneet mitä upeimpiin juhla-asuihin. He esittivät perinteisiä ja uusiakin tansseja useissa eri esityksissä päivän aikana.

 

Vanhoja yhteiskuvassa. Kuva Pirjo Piiroinen.

Vanhat tanssimassa. Kuva Pirjo Piiroinen.

 

LUKION VANHEMPAINILTA KE 20.2. KLO 18

Illan aiheena oli lukuvuoden 2013-14 kurssivalinnat sekä lukioomme liittyviä ajankohtaisia asioita. Mm. ensi syksynä osallistumme kaikkien Oulun lukioiden yhteiseen selvästi yhdessä-kampanjaan. Tapahtuman ohessa oli mahdollisuus ostaa kahvia tai teetä ja NY-yritys Suklaasydämen tekemiä kahvileipiä. Mikälivanhemmilla tai huoltajilla on kysymyksiä kurssivalinnoista tai muusta kouluun liittyvästä ajankohtaisesta aiheesta tai haluatte illan aikana tietoa jostain aiheesta, olkaa yhteydessä rehtoriin tuula.tervonen@ouka.fitai puh. 050 388 7008.

Hannu Mäkiö luennoimassa keään vanhempain-illassa. Kuva Pirjo Piiroinen.

 

NUORI YRITTÄJYYS -ALUEMESSUT ZEPPELIINISSÄ 21.2.

NuoriYrittäjyys (NY) -kurssi on yksi koulumme suosituimmista valinnaiskursseista. Lukuvuoden 2012-13 aikana NY-yrityksiä on perustettu yhteensä seitsemän. NY-yrityksemme osallistuivat Kempeleen Zeppeliinissä järjestettäville aluemessuille to 21.2.

Oulunsalon lukion opiskelijoita messuilla Zeppeliinissä. Kuva Pirjo Piiroinen.

 

NY-yritys Sock Boys:n pojat Zeppeliinissä. Kuva Pirjo Piiroinen.

NY-yritys Suklaasydämmen tytöt Zeppeliinissä. Kuva Pirjo Piiroinen.

 LASKETTELUREISSU RUKALLE 12.4.

Koulun liikuntapäivää vietetti laskettelun ja hihdon merkeissä Rukalla. Porukka oli miltei kaksi linja-autollista ja kelikin oli mitä mainioin ulkoilullisiin rientoihin. Hauskaa oli ja mitään vakavampaakaan ei sattunut. Eli oikein mainio reissu toteutettavaksi myös ensi vuonna. Opiskelijat, jotka eivät osallistuneet retkelle, viettivät aivan normaalin koulupäivän lukujärjestyksen mukaisesti opiskellen.