In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Oppimisen tuki Oppimisen tuki

 

Terveydenhoitaja MARJA KURKELA on tavoitettavissa hyvinvointitilassa (2.kerros) maanantaisin.Päivystysaika ilman ajanvarausta on klo 8.00-8.30. Terveydenhoitajaan voi olla yhteydessä Wilma-viestillä tai puhelimella p. 050 3886960.

Lääkärin ja muiden erityistyöntekijöiden vastaanotto on terveysasemalla. Ajan voi varata itse soittamalla terveysaseman ajanvaraukseen p. 08 5587340 tai terveydenhoitajan kautta.

 

 

Lukiokuraattori JOHANNA PAPUNEN, p. 040 632 6612.

Minut tavoitat parhaiten/keskusteluajan voit varata puhelinajoillani ti klo 12.00 - 13.00 ja to klo 12.00 - 13.00. Muina aikoina jätä viesti vastaajaani niin otan sinuun yhteyttä. Muistathan mainita yhteydenotossasi nimesi, numerosi ja lukiosi.

Kuraattorille voit soittaa myös yhdessä vanhempiesi, opettajasi, opinto-ohjaajasi tai terveydenhoitajasi kanssa.

 

Lukiopsykologi HANNA-LIISA KÄRSÄMÄ, p. 040 632 5670

Psykologin puhelinajat ma klo 12-13 ja ke klo 12-13.

Oulunsalon lukiolla psykologi on yleensä keskiviikkoisin (Hyvinvointitupa).

 

 

Lukioiden psyykkari Taina Härmä tekee yhteisöllistä ja yksilöllistä opiskelijahuoltotyötä. Hänelle voi varata henkilökohtaisen ajan  p. 050 5628583. Taina pitää myös walk in –aikoja (tavattavissa ilman ajanvarausta) myöhemmin ilmoitettavina ajankohtina. Hän järjestää koulullamme myös muuta hyvinvointia edistävää toimintaa esimerkiksi rentoutustuokioita ja hyvinvointipysäkkejä.

 

Lukiopsykologi ja -kuraattorityön työn keskeinen tavoite on edistää opiskelijoiden opiskelua, kehitystä sekä hyvinvointia ensisijaisesti koko oppilaitosyhteisössä toteutettavana työnä. Lukiopsykologi ja – kuraattori osallistuvat oppilaitosten opiskeluhuollollisen työn suunnitteluun, kehittämiseen ja toteuttamiseen mm. oppilaitoksen moniammatillisissa opiskelijahuolto-ryhmissä. Lisäksi lukiopsykologi ja –kuraattori voivat toteuttaa oppilaitoksessa ryhmämuotoista toimintaa, osallistua oppilaitoksen tapahtumiin ja hyvinvointipäiviin jne.

Lukiokuraattori ja -psykologi tapaavat opiskelijoita sekä tekevät yhteistyötä opiskelijan vanhempien, oppilaitoksen henkilökunnan, muun sosiaalisen verkoston sekä eri viranomaistahojen kanssa opiskelijan tarvitseman tuen turvaamiseksi. 

Lukiokuraattoriin voit olla yhteydessä mm. opiskeluun, kaverisuhteisiin, perhesuhteisiin ja opiskelijan elämässä tapahtuviin muutoksiin liittyvissä asioissa. Lisäksi lukiokuraattorilta voi saada ohjausta taloudellisissa asioissa.

Lukiopsykologiin voit olla yhteydessä mm. oppimiseen ja opiskeluun, elämäntilanteen muutoksiin, ihmissuhteisiin tai jaksamiseen ja mielialaan liittyvissä asioissa.